Για πρόσβαση στις αγγελίες, στείλτε βιογραφικό ή μάθετε περισσότερα για τη διαπίστευση επαγγελματιών. Προσφορά: Διαπιστευτείτε με 25€ για άμεση πρόσβαση στις αγγελίες από σήμερα έως 30/07/2017.

  Ζητείται ειδικός παιδαγωγός ή άλλης ειδικότητας συνοδός παράλληλης στήριξης (Πετρούπολη)

  Ζητείται ειδικός παιδαγωγός ή άλλης ειδικότητας άτομο με εμπειρία στην παράλληλη στήριξη, για συνεργάσιμο και αυτοεξυπηρετούμενο μαθητή της Β' Δημοτικού σε σχολείο στην Πετρούπολη

  (*) Η αγγελία αυτή διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 13/06/2017.

  Δείτε όλες τις αγγελίες. Το NOESI.gr υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών - μελών του ώστε να διακινεί τις αγγελίες εσωτερικά, ενώ παράλληλα βοηθά τους επαγγελματίες να προβάλλουν το βιογραφικό και το επαγγελματικό προφίλ τους online. Μπορείτε να διαπιστευτείτε ως επαγγελματίας μέλος του NOESI.gr; Μάθετε περισσότερα εδώ.

  Σχόλια

  Θωμά Χριστίνα, Λογοθεραπεύτρια

  Εικόνα Χριστίνα Θωμά

  Καλησπέρα σας, 

  Ονομάζομαι Θωμά Χριστίνα και είμαι Λογοθεραπευτρια με εμπειρία στον αυτισμό. Κατοικω στην Πετρούπολη και ενδιαφέρομαι για την θέση της παράλληλης. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και αναμένω απάντησή σας. 

  Με εκτίμηση, 

  Θωμά Χριστίνα
  Λογοθεραπεύτρια 

  Παπαθανασίου Ευαγγελία, Νηπιαγωγός - Ειδική Παιδαγωγός

  Εικόνα Ευαγγελία Παπαθανασίου

  Καλησπέρα σας, επειδή ενδιαφέρομαι για την εν λόγω αγγελία σας έχω αποστείλει στο email σας το βιογραφικό μου. 

  Θα χαρώ να βρεθούμε από κοντά. 
  Καλή συνέχεια!

  Ανδρεάκου Νίκη, Γυμνάστρια

  Εικόνα Νίκη Ανδρεάκου

  Καλημερα σας. Ονομαζομαι Ανδρεάκου Νίκη, ειμαι γυμναστρια με εμπειρία στον αυτισμο και ενδιαφερομαι γαι την συγκεκριμενη αγγελια. Γι αυτο το λογο σας εχω στειλει τα στοιχεια μου στο μαιλ σας. 

  Θα χαρω αν υπαρξει καποια επικοινωνια.

  Κατάλογος διαπιστευμένων μελών - επαγγελματιών σε Εκπαίδευση, Υγεία, Πρόνοια (PRO)

  Εικόνα NOESI.gr

  Παρουσιάζουμε νέα μέλη: Τη Σωτηρία Κάκου και τη Βασιλική Σπυροπούλου, Λογοθεραπεύτριες, τη Μαρία - Παναγιώτα Ζιούτου, Δασκάλα, τη Σοφία Χριστοδουλίδου, Εργοθεραπεύτρια, την Ιωάννα Παπαϊωάννου, Ειδικό Προσχολικής Αγωγής ΑμεΑ, την Κωνσταντίνα Βαλιμήτη, Νηπιαγωγό, την Ελευθερία Ντινοπούλου και την Ευαγγελία Παπαθανασίου (MSc), Νηπιαγωγούς - Ειδικές Παιδαγωγούς, την Ευαγγελία Καλλιγέρου (MSc), Δασκάλα - Ειδική Παιδαγωγό, τη Χαρίκλεια (Χαρά) Γαλενιανού και την Ευαγγελία Τσαντηράκη (MA), Φιλόλογους - Ειδικές Παιδαγωγούς.

  Κατάλογος διαπιστευμένων μελών - επαγγελματιών σε Εκπαίδευση, Υγεία, Πρόνοια (PRO).

  Λογότυπο Καταλόγου PRO επαγγελματιών του NOESI.gr.Ο κατάλογος με τον διακριτικό τίτλο "PRO" παρουσιάζει επαγγελματίες και τελειόφοιτους, που ειδικεύονται στο τρίπτυχο Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια, παρέχοντας υπηρεσίες κατ' οίκον ή ιδιωτικά.

  Βρείτε επαγγελματία. ► Διαπιστευτείτε.

  SOS! Δεν έχουμε καταφέρει να καλύψουμε ακόμη αυτές τις θέσεις, μπορείτε να βοηθήσετε;

  Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
  Δείτε παλιά ...Nousletter!

  Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

  Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

  Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
   

  Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

  Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

  Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;