Εικόνα Μύριαμ Βωβού
Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να δείτε πληροφορίες για τα μέλη του noesi.gr.

Βέλος που υποδεικνύει σύνδεσμο (link). Μάθετε περισσότερα εδώ.

Ειδοποιήσεις

Προσφορά Μαρτίου: Μόνο για λίγες ημέρες, προσφέρουμε 12μηνη συνδρομή με σελίδα για το επαγγελματικό προφίλ στο Δίκτυο SPECIALS συνδυαστικά μαζί με όλα τα υπόλοιπα επίπεδα διαπίστευσης (JOBS, COWORK, PRO) με 99,20€ για 12 μήνες! Έχετε πρόσβαση στις αγγελίες, στην επικοινωνία με όλα τα μέλη, στις συνεργατικές ομάδες, με την καταχώρηση μίας δικής σας προσωπικής σελίδας με το επαγγελματικό προφίλ σας. 

Μέλος σε Ομάδες

Ακολουθεί

Το μέλος αυτό δεν έχει συνδεθεί με άλλα μέλη. Η σύνδεση είναι γνωστή ως "Follow" στο Facebook, Twitter κ.ά.

Τον/την ακολουθούν

Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Angelman (2018) | Το γνωρίζετε;

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.