Λάθος ποσοστό από το ΚΕΠΑ, άκυρη η γνωμάτευση

Εικόνα Andreas

Καλησπέρα συνέβει σε μια φίλη μου: Τις είπαν ότι πρέπει να πάει πίσω το χαρτί που τις έβγαλαν από τα ΚΕΠΑ, γιατί δικαιούται μικρότερο ποσοστό. Και ότι δεν μπορεί να χρησιμοποίησει το χαρτί που τις έδωσαν που γράφει περί 67% ποσοστού. Αυτό είναι επίσημο χαρτί και επίσημη απόφαση, πώς γίνετε κάτι τέτοιο, να μην μπορεί να χρησιμοποιησει μια επίσημη γνωμάτευση; Σας έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο; Στέκουν όλα αυτά; Να βγάλουν δηλαδή λάθος απόφαση;

Άγνωστη διαταραχή που δεν ξέρουμε τι είναι

Εικόνα Andreas

Καλησπέρα ξέρω μία φίλη που αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα στη καθημερινή της ζωή που την πάνε πίσω. Μερικά από αυτά είναι, από ότι μου είχε πει είναι: Έλλειψη συγκέντρωσης, ξεχνάει πολύ εύκολα, δεν καταλαβαίνει βασικούς υπολογισμούς, δεν μπορεί να θυμάται, και κουράζετε πάρα πολύ εύκολα, σε μια δουλειά που δούλευε πρόσφατα την άφησε γιατί δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει, παρότι ήταν δουλειά σε γραφεία.. γενικά απο ότι κατάλαβα δεν μπορεί να σκεφτεί καλά.. και αυτό χειροτερεύει με το καιρό.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.