Είναι ή δεν είναι αυτισμός;

Εικόνα Μάρω

Έχω ένα αγοράκι 4,5 χρονών είναι μοναχοπαίδι και όπως καταλαβαίνετε πολύ καλομαθημένο, αποφύγαμε να τον πάμε από νωρίς σε παιδικό γιατί είχαμε άτομο να τον κρατήσει στο σπίτι τη γιαγιά του η οποία ήταν πραγματικά υπηρέτρια του και επειδή φοβόταν και αρκετά δεν τον άφηνε να κάνει και πολλά πράγματα και από την μεριά μας και μεις κάναμε το ίδιο. Γενικά, ο μικρός ήθελε το χρόνο του για να κάνει πράγματα άργησε να κόψει την αλεσμένη τροφή και να βγάλει την πάνα.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.