3η Συνάντηση Αυτισμού - Κύριακή 11 Μαΐου 2008

Εικόνα Anonymous
Οργανώνουμε και πάλι μια συνάντηση για άτομα με αυτισμό, Asperger και ΥΛΑ καθώς και για γονείς παιδιών με αυτισμό, αλλά δεν έχουν μείνει πολλές θέσεις! Αυτή μας η συνάντηση, είναι αφιερωμένη στη Γιορτή της Μητέρας, με ποικίλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες για τα παιδιά, γι'αυτό ειναι περιορισμένος ο αριθμός των παιδιών που μπορούν να συμμετάσχουν! Δηλώστε συμμετοχή μέχρι το αργοτερο, τη Δευτέρα 5 Μαΐου μέσω email στο info@aspergerhellas.org, ή μέσω της φόρμας συμμετοχής που σας παρέχουμε στη ιστοσελίδα μας (www.aspergerhellas.gr) και πείτε μας πόσα και τι ηλικίας παιδιά έχετε, και πόσοι ενήλικες θα είσαστε. ΠΟΥ; Ο παιδότοπoς λέγεται 'Φούσκες' και είναι επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης & Κολοκοτρώνη 48, στη Γλυφάδα. Τηλέφωνο του παιδότοπου είναι 210-9648088. ΠΟΤΕ; Από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 2:30 το μεσημέρι! Θα βοηθήσει πολύ αν μπορείτε να έρθετε στην ώρα σας διότι θα υπάρχουν οργανωμένες δραστηριότητες για τα παιδιά, αλλά και για τις μαμάδες! ΤΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ; Για τις κυρίες: Παρακαλώ φέρετε μαζί σας άνετα ρούχα (μακό μπλουζάκι, παντελόνι άνετο ή φόρμα, και κάλτσες βαμβακερές) καθώς και ενα μάκο μπλουζάκι που να μπορεί να λερωθεί για τα παιδιά σας όταν κάνουν ζωγραφική ή/και πnλό. ΑΛΛΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ; Αν έχετε άλλες ερωτήσεις σχετικά με τον χώρο ή την οργάνωση, μπορείται να στείλετε ένα ΣΜΣ στο 6944301163 (Πέρλα). Star ΕΛΛΗΝΕΣ ASPERGER - www.aspergerhellas.gr

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.