Είναι όλα καλά άραγε;

Εικόνα Μαρία Παπαδάκη

Καλησπέρα, ειναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ.. Αυτο που με εκανε να σας γράψω ειναι η ανησυχία μου για την αναπτυξη της κορης μου 18 μηνων. Δυστυχως ο ξαδερφος μου εχει αυτισμο και ειμαι πολυ επιρρεασμενη απο αυτο. Το κακο ειναι οτι παρατηρώ πολυ την κορη μου και θα ήθελα εσεις που γνωρίζετε κάτι παραπάνω να πειτε αν εχουν βαση οι ανησυχίες μου.. Εχω κανει μια λιστα για να μπορω να σκεφτώ πιο καθαρα και οχι επηρεασμένη απο το πρόβλημα του ξαδέρφου μου..

Τα καλα στοιχεια ειναι...

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.