Άγγελοι Χρόνια Πολλά

Εικόνα Asterias 2001
Τις θερμότερες ευχές μου σε όσα από τα παιδάκια μας και τους "μεγάλους" που γιορτάζαμε χθες! Έχω καταλάβει ότι είμασταν αρκετοί.. Και μάλλον δεν πρόκειται απλά για μία σύμπτωση. Εύχομαι υγεία και πολλά χαμόγελα στη ζωή μας! Να είστε όλοι καλά γεμάτοι ελπίδα για το μέλλον..

Σχόλια

Χρόνια Πολλά

Εικόνα Angela Papastavrou
Χρόνια Πολλά σε όλους του μικρούς και μεγάλους "άγγελους" της ζωής μας!!! Να είναι γεροί , να είμαστε και εμείς γεροί, για να μπορέσουμε να παλέψουμε μαζί για ένα πιο φωτεινό και καλύτερο μέλλον!!! Αγγελική
like1

Από τις καλύτερες ευχές...

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Εκ μέρους των μεγάλων (και των μικρών, παίρνω το θάρρος) σας ευχαριστούμε θερμά όλους! :) Από τις καλύτερες ευχές είναι αυτές που παίρνουμε (όλοι μας!) από το NOESI.gr - κι ας ακούγεται λίγο παράξενο αυτό! Πολλά πολλά ευχαριστούμε! Με εκτίμηση, 'Αγγελος Γ. Κουτουμάνος Εκδότης NOESI.gr
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.