Αγοράκι 5 μηνών, θεωρώ ότι ανήκει στο φάσμα

Εικόνα Rog 23

Γράφω εδώ με την ελπίδα να λάβω χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το πώς θα πρέπει να κινηθώ από εδώ και στο εξής. Έχω ένα αγοράκι πέντε μηνών το οποίο δεν είχε ποτε καλη βλεμματικη επαφή. Μας κοιτάει μόνο όταν τον αλλάζουμε πάνα ή όταν περιφερόμαστε στο δωμάτιο. Συχνά δείχνει να αφαιρείται και να μπαίνει σε έναν δικό του κόσμο, είναι υπερκινητικός, του κινούν το ενδιαφέρον τα αντικείμενα και λιγότερο οι άνθρωποι. Χαμογελάει συχνα, όχι όμως αυθόρμητα. Δεν μιμείται και δεν γελαει δυνατά. Του αρέσει να τσιρίζει και να είναι στην αγκαλιά μας. Κινητικά είναι άψογος.

Θεωρώ πως ανήκει στο φάσμα και επιβεβαιώνομαι κάθε φορά, που προσπαθώ να τον κάνω να με κοιτάξει και αδυνατώ.

  • Πείτε μου σας παρακαλώ όσοι γονείς έχετε εμπειρία, ποια είναι η κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσουμε ως γονείς από εδώ και στο εξής; 
  • Υπάρχει η δυνατότητα παρέμβασης από αυτή την ηλικία;

Σχόλια

Κοινές ανησυχίες

Εικόνα Faith35 Forever

Πώς αποφασίσατε να κινηθείτε τελικά; Έχω και εγώ τις ίδιες ανησυχίες μαζί σας.

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.