Άμα καταλάβατε, πείτε μου κι εμένα!

Εικόνα Μαίρη Στεργίου Βελλή
Σούλα, Άντζελα, Μαίρη Παπαδάκη, μήπως μπορείτε να μου εξηγήσετε τι έγινε; Ξαφνικά, ανοίγω το "Νόηση" και διαβάζω διαφωνία, και πάλι διαφωνία ανάμεσα σε μέλη κ.λπ., κ.λπ. Ως προς τι διαφωνία; Δεν νομίζω να διαφώνησα κάπου με τη κ. Σούλα. Ήθελα απλά να της πω, πως ό,τι και να γίνεται κύριο μέλημά μας είναι τα παιδάκια μας και ο κόσμος, με τα όποια σχόλιά του, έπεται. Ζητώ συγγνώμη εάν πρόσβαλα με το ύφος των γραφομένων μου την κ. Σούλα. Δεν ήταν στις προθέσεις μου. Αυτά! Και καλή συνέχεια σ΄όλους μας. Με εκτίμηση Μαίρη Βελλή

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.