Αναγνώριση

Εικόνα Αμαλία Καμπουρίδου
Είναι πολύ σημαντικό να ακούς και απόψεις κυρίως γονιών που δε γνωρίζεις. Σε κάνει να είσαι πολύ πιο αντικειμενικός και ανθρώπινος.

Σχόλια

Συμφωνώ...

Εικόνα Μαίρη Στεργίου Βελλή
Και μάλιστα αγαπητή elvira, πόσο σημαντικό είναι ειδικός και γονείς να είναι συνεργάτες πάνω άπ' όλα για το καλό του παιδιού και μόνο!
like1

Ε, μα...

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Γιαυτό στήθηκε όπως στήθηκε το NOESI.gr! Με "βιολόγια" που κοντεύουν να κλείσουν έναν χρόνο online, μιλάμε για δοκιμασμένη συνταγή! Μακάρι να ήμουν σε θέση να δημοσιεύσω μερικά από τα μηνύματα που έρχονται από ειδικούς, για το πόσο τους "βοηθά" να διαβάζουν τα "βιολόγια" και τις σκέψεις των μελών που γράφουν εδώ. Μακάρι, να ακολουθήσουν και άλλοι το "παράδειγμα" και να δώσουν λόγο στους αναγνώστες τους και σε άλλους καλούς ιστοτόπους για την Ειδική Αγωγή και την Ψυχική Υγεία (και όχι μόνο). Καλώς ήρθατε elvira, επί τη ευκαιρία, στην κοινό(τ)ητα του NOESI.gr! - agkou of noesi.gr :)
like0

Χαίρομαι πολύ που το λέτε αυτό

Εικόνα mairipapa
Ζητησα απο μια γνωστη μου που εχει αυτιστικο παιδι και που οι εμπειριες τις ειναι πολυ εντονες και σε καποιο βαθμο μοιαζουν με τις δικες μου να γινει μελος εδω και να γραψει. Η απαντηση οταν μια μερα μπηκε και τα διαβασε ηταν οτι "δεν μπορω να το κανω, μονο που τα διαβαζω ολα αυτα τρεμω, και τρεμω περισσοτερο με την ιδεα γραφοντας τα , να ξαναζησω αυτα που περασα και συνεχιζω να περναω και εγω καθημερινα". Για μας τους "απο μεσα στα πραγματα" ειναι δυσκολο να μιλαμε. Αλλα προσωπικα εκει προσδοκω, στο να μας δουν ολοι αυτοι που ασχολουνται με τα παιδια μας , πιο ανθρωπινα, πιο σοβαρα. Και πανω σε αυτο χαιρομαι ιδιαιτερα που σας αγγιζουν αυτα που λεμε.
like0

Όταν ξέρεις να ακούς

Εικόνα Soula
Οταν ξερεις να ακους γινεσαι σοφοτερος και καλυτερος για σενα και συνεπως και για τους αλλους.
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.