Ανάπτυξη φιλίας σε έφηβη με Άσπεργκερ

Εικόνα Κάτια

Εχω μια κόρη 20 ετών και έχει σε ελαφρά μορφή Asperger. Δυσκολεύεται στις παρέες και νιώθει μοναξιά. Αναζητά φίλη για να βγαίνει βόλτα, για καφέ, σινεμά κτλ. Μένουμε στα βόρεια προάστια στην Αττική.

Σχόλια

Είμαι κι εγώ μια φοιτήτρια στο φάσμα του αυτισμού

Εικόνα Κουβιρα Tesoro

Είμαι κι εγώ μια φοιτήτρια στο φάσμα του αυτισμού από την Θεσσαλονίκη όμως. Θα ήθελα να επικοινωνήσω ηλεκτρονικά με την κόρη σας και να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες. *@gmail.com

like1

Φιλία

Εικόνα Κάτια

Γεια σας θα χαρώ κι εγώ πολύ να επικοινωνήσουμε το email μου είναι: *@gmail.com

Τηλ. 697*169 (Κάτια).

like0

Φιλια

Εικόνα Pat

Εχω και γω γιο 19 ετων με Αsperger, μολις τελειωσε τυπικο λυκειο κ αναζητα παρεα με κοριτσι η αγορι αναλογης περιπου ηλικιας. Μενουμε βορεια προάστια. Αν θελετε,επικοινωνηστε στο *@gmail.com

like2

Είμαι 20 με Άσπεργκερ

Εικόνα Πολυξένη Ζ.

Είμαι 20 με Άσπεργκερ και μένω Αθήνα.

like0

Η κόρη μου με Asperger αναζητεί φιλίες, μένουμε βόρεια προάστια

Εικόνα Κάτια

Η κόρη μου έχει ελαφριά μορφή Asperger και είναι 21 ετών . Αναζητεί φίλες. Μένουμε στα βόρεια προάστια. 

like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.