Αναβάλλεται η Νοοτοπία!

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Νοοτοπία εν Aπόκρεω 2007.Δυστυχώς λόγω έκτακτων υποχρεώσεων της ομάδας του NOESI.gr, δεν είναι δυνατό να οργανώσουμε το πάρτυ στις Απόκριες. Αντ' αυτού το επόμενο πάρτυ του NOESI.gr θα γίνει το καλοκαίρι! Εάν βεβαίως τα μέλη μας θέλουν να βρεθούν θα χαρούμε να τους συντονίσουμε, φτιάχνοντας τη γνωστή λίστα καλεσμένων, λίστα ευχών, κ.α..
Λοιπόν, η συνταγή γνωστή: Βάζουμε όλοι από κάτι από το μεράκι μας και στήνουμε ένα αποκριάτικο πάρτυ με μασκαράδες, δώρα και παιγνίδι για τα παιδιά του NOESI.gr (και όχι μόνο - αρχίστε να σκέφτεστε τι θα ντυθείτε!). Θα αναζητήσουμε τον κατάλληλο παιδότοπο μέσω του NOESI.gr. Σεις στο μεταξύ πείτε ιδέες για το πάρτυ. :)
Το νέο μας πάρτυ προορίζεται για Φλεβάρη 2007!


Εκεί στα μέσα Γενάρη θα έχουμε το πρώτο ανακοινωθέν. Με εκτίμηση, 'Αγγελος Γ. Κουτουμάνος Εκδότης NOESI.gr
    Το πρώτο ανακοινωθέν δεν είναι το αναμενόμενο καθώς το πάρτυ στις Απόκριες χρειάζεται να μεταφερθεί για το καλοκαίρι 2007. Θα σας κρατήσουμε ενήμερους...

Σχόλια

Θέματα προς επίλυση!

Εικόνα Angela Papastavrou
Ένα από τα λάθη του προηγούμενου πάρτυ ήταν ότι δε φοράγαμε στο στήθος μια ετικέττα με το όνομά μας και το ψευδώνυμο (παρωνύμιο αλά NOESI.gr) για να γίνει εύκολα στο μυαλό μας η συσχέτιση του προσώπου με το όνομα και να θυμόμαστε ο ένας τον άλλον, τώρα σε μασκέ πάρτυ τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο πολύπλοκά! Μήπως τώρα θα ήταν πιο απαραίτητο η ετικέττα; Τα ιδιαίτερα παιδιά μας πως θα την λάβουν την μεταμφίεση των γονιών; Ο Νεκτάριος είμαι σίγουρη ότι θα τρομάξει ή στην καλύτερη περίπτωση θα φωνάζει για να μην έχουμε καλύμένα τα πρόσωπά μας ή περίεργα βαμμένα! Το ξέρω και από πέρισυ που έβαλα μια μάσκα στο πρόσωπο και τσίριζε! Το έχω δει στο πρόσωπό του κάθε φορά που κάνω μεγάλη αλλαγή στο μαλλί μου και γυρνάω στο σπίτι από το κομμωτήριο και με αποφεύγει για μια δυο ώρες! Το θέμα της φασαρίας από τις ντουντούκες, τις στρακαστρούκες και από τα καψούλια! Εκεί τι θα γίνει; Άγγελε, θυμάσαι όταν φουσκώνανε με το μοτεράκι το φουσκωτό στον παιδότοπο που ο Νεκτάριος δεν έμπαινε μέσα στον μαγαζί λόγου του θορύβου και τσίριζε; Επίσης να μην μας κυνηγάει πάλι ο χρόνος, άλλωστε σε μόνο ένα δίωρο τι θα προλάβουμε να πρωτοπούμε; Ειδικά άμα όλη την ώρα κυνηγάμε μικρούς "διαβόλους"!!! Για όλα αυτά και για άλλα που δεν έχω σκεφτεί πρέπει να συζητήσουμε πολύ πριν γίνει το πάρτυ, για να έχουμε λάβει τα σωστά μέτρα! Ακούμε ιδέες λοιπόν ! Για να στεφτεί και αυτό το πάρτυ μας με επιτυχία!
like3

Πάρτυ Νο. 2

Εικόνα Μαίρη Στεργίου Βελλή
Κάτι σαν τα Fame Story 'Αγγελε έτσι; Νο. 1 και Νο. 2 (χα, χα!) Είμαι σίγουρη ότι όλα τα πάρτυ του "Νόηση" θα έχουν επιτυχία μια και ως γνωστό τα επιτυχημενα πάρτυ προυποθέτουν ανθρώπους ωραίους, και το site μας, τους διαθέτει. Αν και λίγο πρόωρα για οργανωτικά σχέδια, πιστέυω ότι αν καταφέρουμε και εξασφαλίσουμε κάποιους παιδαγωγούς για τα μικρούλια μας, ώστε και εμείς απερίσπαστοι να πιούμε τον καφέ μας! Kαι εαν ο χρόνος δεν πιέζει τόσο, θα ταν καλά! Τώρα για το μασκέ της υπόθεσης, και εγώ πιστεύω ότι θα πρεπε να ρωτηθούν τα μέλη που τα παιδάκια τους τυχόν θα ενοχλούνταν από τη αμφίεση και το θόρυβο! Αυτά για αρχή, Θα τα ξαναπούμε και στη πορεία. See you next! Μαίρη
like0

Πρόσκληση

Εικόνα Angela Papastavrou
Ακύρωση του πάρτυ;;; Συναισθήματα: μα απογοήτευση φυσικά!!! Εμείς πάντως έχουμε καθιερώσει τα απογεύματα του Σαββάτου να πηγαίνουμε τον Νεκτάριο σε παιδότοπο για να παίξει με τα άλλα παιδάκια μιας και θα σταματήσουμε για ένα μικρό διάστημα να πηγαίνουμε τις Τετάρτες στη Δημιουργική Απασχόληση στο "Έλα να παίξουμε"! Αν κάποιο μέλος θα ήθελε να βρεθούμε να παίξουν τα παιδιά μας μαζί αλλά να συναντήθούμε και εμείς να τα πούμε, γράψτε στο e-mail μου ή αν γνωρίζεται το τηλέφωνό μου επικοινωνήστε μαζί μου για να το κανονίσουμε ! Όσο για την απόσταση και την μέρα, θα τα βρούμε! Θέληση να υπάρχει και καλή καρδιά και όλα θα γίνουν! :)
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.