Απίστευτο!!

Εικόνα κατριν
Αγαπητοι φιλοι, αυτο που μου συνεβη προχθες αγγιζει τα ορια της παρανοιας!! Σκεφτηκα πολυ εαν θα επρεπε να το δημοσιευσω και τελικως το πραττω για το λογο που θα σας εξηγησω αργοτερα. Ωρα 17.30 ο Ορφεας μου ειχε ορεξη να βγει στο μπαλκονι μας και ξεκινησε να τραγουδαει το "χαρωπα τα δυο μου χερια τα χτυπω.." Στο διπλανο διαμερισμα η κυρια με την οποια εχω την ατυχια να γειτνιαζω εκανε το καθημερινο της τελετουργικο καθαρισμα του μπαλκονιου οταν αρχισε να "μουρμουριζει" οτι ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ!!! Προφανως ενοχλημενη απο το τραγουδακι του μικρου. Εν ολιγοις δεν ειχαν περασει δυο λεπτα οταν ειδα να εκτοξευεται ενα γυαλινο τασακι και να σκαει στα ποδαρακια του μικρου!! Δεν μου εφτανε η αγωνια μου για τη μικρη μου που ταξιδευουμε για Αγγλια ειχα να αντιμετωπισω και αυτο. Η υποθεση πηρε το δρομο της μεσω της δικηγορου μου για αποπειρα βαρειας σωματικης βλαβης κατα ανηλικου κ.τ.λ. Το τραγικο ομως ξερετε ποιο ειναι φιλοι μου; Ότι η εν λογω κυρια ειναι ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ!!!

Σχόλια

Κατρίν

Εικόνα Ιωάννα
ειναι που τα ΚΔΑΥ αξιολογουν τα παιδια μας...αυτους ποιους τους αξιολογοι???τους εκπαιδευτικους εννοω!!!κανεις..και ερχεται η εν λογω κυρια να διοριστει και να εκΠΑΙΔΕΥΣΕΙ τα δικα μας παιδια!!!και λεει της την δινει που δεν αντιλαμβανεται το παιδι μας κατι και του εκτοξευει στο κεφαλι οτι εχει μπροστα της...ή του χωνει και μια κλωτσια η του αμολαει την χερουκλα της στο κεφαλι!!!! της το σπας μετα το δικο της κεφαλι ή δεν της το σπας!?!?!?καλα εκανες και μας το ανεφερες καλυτερα θα ηταν ομως εκτος απο αγωγη που κατεθεσες εναντιον της να την αναφερεις και καπου που θα της στοιχησει και επαγγελματικα αυτο...καπου που να πονεσει μπας και συνελθει!!!!γιατι στο δικαστηριο μαλλον θα της ζητησουν απλα να πει συγγνωμη σε σας και τιποτα παρα πανω!!!δεν θα επρεπε να υπαρχουν κυρωσεις σε αυτους που δειχνουν οτι εχουν προβλημα??αλλα τιποτα ρε γαμωτο δεν λειτουργει σε αυτο το κρατος!!! μα τιποτα!!!
like0

Απίστευτο

Εικόνα Λένα Γκαντιά
Και τραγικό, άκου να πετάξει τασάκι! Αύριο,αν ενοχληθεί απο κάτι άλλο τι θα κάνει; Μακάρι κανένα παιδί, να μη τύχει στη ζωή του τέτοια "δασκάλα"...
like1

Μαίρη πρέπει να κάνουμε ενέργειες

Εικόνα Anonymous
Πρεπει επιτελους ολοι μας να κανουμε ενεργειες ωστε κανεις ακαταλληλος να μην πλησιαζει σε θεσεις στις οποιες δεν μπορει να προσφερει. Κι αν αυτη η κυρια τελικά διοριστει και παει σε καποιο ειδικο σχολειο, τι μπορει να περιμενει το καθε παιδακι αφου απροκαλυπτα επιτιθεται σε ενα επειδη ενοχληθηκε απο το τραγουδι του γνωριζοντας μαλιστα οτι βρισκεται και ο γονεας εκει; Συμφωνω με την παραπανω κυρια, πρεπει να γινει τετοια ενεργεια ωστε η εν λογω κυρια να μην καταλαβει καμια θεση που προφανως ελπίζει για να βολευτει...
like0

Απίστευτο...

Εικόνα Γιάννης_1970
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!....
like2

Ριξτε μια ματια στο προφιλ μου

Εικόνα κατριν
1. Θα κοινοποιησω τη μηνυτηρια αναφορα μαζι με την αιτηση ασφαλιστικων μετρων σε βαρος της στην υπηρεσια που υπαγεται. 2. Θα καταθεσω επισης στο αρμοδιο γραφειο του Παιδειας την αιτηση μου απο την Ευελπιδων για ψυχιατρικη εκτιμηση της κυριας. Απο την διευθυνση προσωπικου θα τη καλεσουν σε απολογια οπου θεωρω οτι θα "παγωσουν" το διορισμο της μεχρι να τελεσιδικησουν πρωτοδικειο και εφετειο . οποια και ειναι ομως η εκβαση τα παραπανω θα μεινουν στο φακελο της. Εκτος και αν η Κορωνη βγαζει ακομα μπαρμπαδες!
like0

Μπράβο Κατρίν

Εικόνα Λένα Γκαντιά
έτσι,για να κάνουμε ο καθένας ότι μπορούμε,ίσως έτσι αρχίσει σιγά-σιγά να καθαρίζει ο τόπος...
like0

Ελπιζω οι μπαρμπαδες να τελειωσουν καποια στιγμη..

Εικόνα Ιωάννα
Ειναι απαραδεκτο να μην γινεται αξιολογηση των εκπαιδευτικων και να γινεται αξιολογηση μονο των παιδιων μας... και πολυ καλα θα κανεις και θα την μηνυσεις την κυρια και πολυ πολυ σημαντικο αυτο μετα ασφαλιστικα μετρα σε βαρος της υπηρεσιας... Και καλα κανεις και το κοινοποιεις για να περνουν θαρρος και αλλοι γονεις και να μην φοβουνται να διεκδικουν οσα πρεπει για τα παιδια τους, να απαιτουν ...Μπραβο σου για τον χειρισμο της υποθεσης παντως ...λειτουργησες οργανωμενα!!
like2

Μπράβο!

Εικόνα Anonymous
Ελπίζω να γίνεις παράδειγμα για άλλους γονιούς για να υψώνουν το ανάστημά τους και σε τέτοιες περιπτώσεις και σε πολλές άλλες όταν θίγονται τα δικαιώματα των παιδιών μας!
like1

Συγχαρητήρια και χίλια μπράβο!

Εικόνα Anonymous
sygharitiria kai hilia bravo. Gia afto pou kaneis tha se evgnomonoun ekatontades hiliades manoules pou borei akomi kai na min gnorizoun oti yparhoun tetoia zoa pou ek"paidevoun" ta paidakia mas. Na ginei kai kataggelia sto Evropaiko dikastirio giati poly fovamai oti to meso stin Ellada paei kai erhetai!!! Kai nai, distyhos i Koroni vgazei akomi barbades (teleiomo den ehoun)... A re Elladara pos se katantisame !!!
like0

Κακή εκτίμηση...

Εικόνα Anonymous
Exo mia aporia: ti ilikeias einai i sygkekrimeni kyria? exei paidia? Giati ola ayta exoun megali sxesi...
like1

Κι όμως φίλοι η Κορώνη βγάζει ακόμα μπαρμπάδες

Εικόνα κατριν
Σημερα εμαθα οτι η εν λογω κυρια τελικως ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ σε μεγαλο νησι του αιγαιου εκμεταλλευομενη μια ειδικη ρυθμιση. Ειμαι τρομερα απογοητυεμενη και σοκαρισμενη. Οτι περνουσε απο το χερι μου το εκανα. Ας επαγρυπνουμε τουλαχιστον εμεις οι ιδιοι οι γονεις και να μην αποδεχομαστε εν λευκω την παρουσια του οποιουδηποτε που εκμεταλλευεται το συστημα του δημοσιου για να "βολευτει" διπλα στα παιδια μας ειτε προκειται για γενικο ειτε για ειδικο σχολειο.
like0

Λυπάμαι

Εικόνα Λένα Γκαντιά
Γιατί τέτοια άτομα συνεχίζουν... δυστυχώς το σύστημα είναι φτιαγμένο έτσι. Εμείς το δίκιο μας πως, πότε θα το βρούμε;
like1

Κατρίν...

Εικόνα Ιωάννα
θελει να την βαλεις στις εφημεριδες... να το δημοσιοποιησεις.... να την πας στα καναλια να παθει εκεινη το σοκ μετα!!!
like1

Dany d

Εικόνα κατριν
Ιωαννα, Εσυ που ξερεις τι περναω αυτες τις ημερες, σου λεω οτι ψυχικα ειμαι κουρελι για να δωσω ΚΑΙ αυτη τη μαχη.
like0

Δεν πάνε καλά μερικοί

Εικόνα Eidiki Paidagwgos
Δεν πάνε καλά μερικοί άνθρωποι...Λιγο το στες, λίγο η ανεργεία και η πείνα...ξεφεύγουν! Αλλά να είναι εκπαιδευτικός....τι να πω....δεν έχω λόγια. Πάντως και εμείς που είχαμε άτομο με ειδικές αναγκες στο σπίτι ακούγαμε τα εξ αμαξης τόσα χρόνια....Ο κόσμος δεν αλλάζει δυστυχώς...
like1

Κάτριν...

Εικόνα Ιωάννα
Εχεις δικιο... Σε καταλαβαινω... Κοιτα το παιδι σου... Κοιτα τα παιδια σου μαλλον... Να εισαι ηρεμη... Δεν υπαρχει λογος τωρα να λειτουργεις εν θερμω... Αλλωστε η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο... Σε ολες τις περιπτωσεις... Καλη δυναμη... Σε νιωθω...
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.