Βοήθεια και γνώμες για την κορούλα μου 10 μηνών

Εικόνα Αργυρώ Μαργαρίτη

Γεια σας.είμαι μαμά με 5 παιδάκια. Η πέμπτη μου κορούλα είναι 10 μηνών. Από τότε που ήταν μωρούλι ανησυχούσα γιατί την μη καλή βλεμματική επαφή που έχουν όλα τα μωράκια, μα σε κοιτάζει να προσπαθεί να επικοινωνήσει. Την έπαιρνα αγκαλιά, ΟΚ κοιτάζει τον τοίχο. Να προσπαθώ να της τραβήξω την προσοχή τίποτα. Μέχρι και πριν ένα μήνα να την βάζω απέναντι να της πω ένα τραγουδάκι να με κοιτάζει 3 δεύτερα ΟΚ, μετά όπου αλλού εκτός από μένα, ΟΚ εγώ να τραγουδάω μόνη mou.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.