Αθλήματα και αθλητισμός

Εικόνα ANNAglez
Καλημέρα σε όλους... έχω έναν γιο με αυτισμό είναι 11,5 χρονών και προσπαθώ να βρω ένα άθλημα που να του "ταιριάζει", για να γνωρίσει φίλους που τώρα τελευταία το ζητάει πολύ... Υπάρχουν σύλλογοι αθλητικοί για παιδιά με αυτισμό;;; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Σχόλια

Ιππασία;

Εικόνα ΕΛΕΘΙΠ
Γεια σας! Θα μπορούσατε να δοκιμάστε το άθλημα της ιππασίας,η επαφή με το ζώο και η εκμάθηση ιππικών δεξιοτήτων έχει αποδειχθεί ευεργετική. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ελληνική Εταιρία Θεραπευτικής Ιππασίας 210 66 28 361 & www.elethip.gr - γίνονται μαθήματα στο Μαρούσι, το Κορωπί και το Μαραθώνα :)
like2

ΑΛΜΑ

Εικόνα evdokia
ΑΛΜΑ" Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων Μίλωνος 2,Παλαιό Φάληρο. τηλ. 210-9828150,210-8664100 adapted_activities@hotmail.com info@almatop.gr ελπίζω να βρείτε αυτό που θα θελε ο μικρός σας!
like2

Δείτε και αυτή τη δημοσίευση (για αθλητικά)

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
SPECIAL OLYMPICS HELLAS http://www.noesi.gr/node/4008#comment-11075
like2

Θα βοηθούσε καλή μου φίλη να μας έλεγες σε ποια περιοχή μένεις

Εικόνα antigoni
Θα βοηθούσε καλή μου φίλη να μας έλεγες σε ποια περιοχή μένεις....
like2

Μένουμε στο Πέραμα, μια περιοχή κοντά στον Πειραιά

Εικόνα ANNAglez
Μένουμε στο Πέραμα, μια περιοχή κοντά στον Πειραιά...η κάθε πληροφορία δεκτή...
like4

Αθλητισμός (κολύμβηση στο "Πλάτων")

Εικόνα diamanti24
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ , ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΕΣΑΣ, ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ VILLAGE CINEMAS ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΡΙΑ
like2

Η κολύμβηση είναι το άθλημα που πραγματικά θα βοηθήσει τον μικρό

Εικόνα γιάννα swim
Καλησπέρα, Είμαι προπονήτρια κολύμβησης και κάνω θεραπευτική κολύμβηση. Κατά την γνώμη μου, η κολύμβηση είναι το άθλημα που πραγματικά θα βοηθήσει τον μικρό σας. Αν θέλετε, δείτε την σελίδα: http://www.okeanos-sc.gr/swimming.asp Στη διάθεση σας για περισσότερες πληροφορίες, Γιάννα
like5

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Πρόσκληση ένταξης νέων ωφελουμένων / ΑΛΜΑ.
Skate for Autism.
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.