Καλοκαιρινό πρόγραμμα αναζητώ

Εικόνα diamanti24
Καλησπέρα σας. Είμαι μητέρα ενός δωδεκάχρονου παιδιού που πάσχει από αυτισμό. Μήπως ξέρει κάποιος σχετικά με καλοκαιρινά προγράμματα γιατι λόγω κρίσης δε θα μπορέσουμε να πάμε φέτος να πάμε διακοπές. Μένουμε Πειραιά και δε με ενδιαφέρουν κατασκηνωτικά προγράμματα. Κάποιο πλαίσιο αναζητώ. Κάτι που να περάσει καλα.

Tι μπορεί να κάνει ένα παιδί με αυτισμό το καλοκαίρι;

Εικόνα diamanti24
Είμαι μητέρα ενός 11χρονου, που πάσχει από αυτισμό. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει τι μπορεί να κάνει ένα παιδί με αυτισμό το καλοκαίρι, εκτός από την κατασκήνωση; Φέτος δε θα μπορέσουμε να πάμε διακοπές και είμαι προβληματισμένη για το τι μπορεί να κάνει εδώ. Υπαρχει κάποιο πλαίσιο;

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.