Έχω ένα αγοράκι στο φάσμα του αυτισμού και αναζητώ γονείς στο Δήμο Ωρωπού

Καλημερα εχω ενα αγορακι 5,5 ετων στο φάσμα του αυτισμού μενω στον δημο Ωρωπού. Αναζητώ γονεις απο τον δήμο για μια κοινή προσπάθεια και ενα καλύτερο μελλον για τα παιδιά μας... Είμαι καιρό εδω αλλα ειναι το πρώτο μου ποστ!

Σχόλια

Καλημέρα!

Εικόνα Rania
Καλημέρα! Εχουμε ένα κοριτσάκι με ΔΑΔ λίγο μικρότερο, έχουμε σπίτι στον Ωρωπό, πηγαίνουμε τακτικά αλλά δεν είμαστε μόνιμοι κάτοικοι. θα μπορούσαμε να έρθουμε σε επαφή.

Μαμά από τον Δήμο Ωρωπού

Εικόνα katerina_dimitris

Καλημέρα, δεν ξέρω πολύ καλά το φόρουμ φυσικά θα μπορούσα με να βρεθούμε θα δω αν μπορώ να στείλω μυνημα.

Για να στείλετε ένα μήνυμα (E-mail)

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

​Για να στείλετε μήνυμα (E-mail) σε άλλο μέλος, κάντε τα εξής:

Μπείτε στον λογαριασμό σας.

1. Πηγαίνετε στη σελίδα που θέλετε. Κάντε κλικ στο όνομα του μέλους που έχει γράψει το κείμενο (στο "Δημοσιεύτηκε από...").

2. Από τη νέα σελίδα με το προφίλ του μέλους επιλέξτε "Επικοινωνία".

3. Σε εκείνη τη σελίδα γράψτε το μήνυμά σας και πατήστε "Αποστολή μηνύματος" για να στείλετε το προσωπικό μήνυμα (E-mail) προς το μέλος που σας ενδιαφέρει.

Τα υπόλοιπα αφήστε τα στην πλατφόρμα του www.noesi.gr. Το μήνυμα σας θα παραδοθεί στον παραλήπτη του χωρίς να βλέπετε τη διεύθυνση του παραλήπτη, για λόγους δεοντολογίας. Αν λάβετε απάντηση στο μήνυμα σας, τότε μπορείτε να επικοινωνείτε με το άλλο μέλος ακόμη και χωρίς τη μεσολάβηση του www.noesi.gr.

Καλημέρα, δυστυχώς μένω Θεσσαλονίκη!

Εικόνα Μάρθα Ζαννή

Καλημέρα, δυστυχώς μένω Θεσσαλονίκη!

Είμαστε λιγο μακριά ;) 

Εικόνα katerina_dimitris

Είμαστε λιγο μακριά ;) 

Μένω μόνιμα Ωρωπό και έχω ένα αγοράκι 4 ετών

Εικόνα Maria Pap

Γειά σας! Μένω μόνιμα Ωρωπο και έχω ένα αγοράκι 4 ετών που εδώ και ένα χρόνο έχει λάβει διάγνωση για δαδ - φασμα αυτισμου! Έιμαι στη διάθεσή σας,  όποτε θέλετε να επικοινωνήσω μαζί σας.

Καλησπέρα ωραία θα κανονίσουμε καφεδάκι

Εικόνα katerina_dimitris

Καλησπέρα ωραια θα κανονίσουμε καφεδακι και κουβεντούλα. Ο δημος ειναι μεγαλος, μα ο κόσμος λιγο κλειστος :( αυτος ειναι και ο λογος που προφανώς δεν εχει τιποτα στην περιοχή.... Στελνω μυνημα. 

Δήμος Ωρωπού και ΔΑΔ

Εικόνα Maria Pap

Πήρα το μήνυμά σου, με τη πρώτη ευκαιρία θα τηλ. να κανονίσουμε. Είναι γεγονός ότι ο κόσμος εδώ είναι λίγο περίεργος, όμως τα παιδιά που είναι στο φασμα συνεχώς αυξάνονται και εν καιρώ θα πρέπει κάτι να γίνει. Τα υπόλοιπα από κοντά...☺!

Ωραία!

Εικόνα katerina_dimitris

Πρέπει να κάνουμε κάτι.

Μπορώ να συνδράμω;

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύξει ακόμη περισσότερο το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια. Δείτε πώς, παρακάτω.

ANANOESI ®

Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και βάλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας π.χ. 10€, 20€ στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366

Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράσετε γραμματόσημα π.χ. 3€, 5€ κ.ο.κ. από ΕΛΤΑ, βάλτε τα μέσα σε φάκελλο και ταχυδρομήστε τον στη διεύθυνση: NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51.

Καταθέσετε χρήματα. Δεχόμαστε χρηματικές δωρεές μέσω Alpha Bank. Επικοινωνήσετε από τη σελίδα noesi.gr/contact για πληροφορίες, αποδοχή δωρεάς και έκδοση απόδειξης.

Στείλετε χρήματα μέσω κάρτας. Αν χρησιμοποιείτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, internet banking ή PayPal, χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο "Donate" για να κάνετε τη δωρεά του ποσού που θέλετε.

Στηρίξτε το NOESI.gr μέσω PayPal.

Στη σελίδα www.noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.