Είμαι μητέρα τριών αγοριών με αυτισμό με 67% έκαστο

Εικόνα Sandy Bandy

Καλησπερα, ειμαι μητερα τριων αγοριων με αυτισμο. Mολις αξιολογηθηκαν εκαστος με 67% απο το ΚΕΠΑ. Πλην του επιδόματος του ΟΠΕΚΑ υπαρχει καποια λιστα με τα δικαιωματα / παροχες που αναλογουν στο ποσοστο αυτο; Eυχαριστω πολυ.

Σχόλια

Οδηγός παροχών και δικαιούχων ΑμεΑ

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Καλώς ορίσατε στην κοινότητα των μελών της νόησης στο διαδίκτυο. Ελπίζω να βρείτε κι άλλους συνοδοιπόρους εδώ στο δύσκολο έργο σας με το μεγάλωμα των παιδιών! 

Έχουμε ετοιμάσει έναν Οδηγό παροχών και δικαιούχων ΑμεΑ (πατήστε στον τίτλο) πιστεύω θα σας φανεί χρήσιμος.

Ο Οδηγός καλύπτει παροχές σε τομείς όπως χορήγηση επιδομάτων, απαλλαγή από τέλη και φόρους, χρήση Ι.Χ. αυτοκινήτων, μετακινήσεις με μέσα μαζικής μεταφοράς, μείωση ωραρίου εργασίας και φαρμακευτική κάλυψη, εκπτώσεις σε λογαριασμούς ΔΕΚΟ, πρόσβαση στον τουρισμό - πολιτισμό κ.ά.

like0

Για τα παιδιά σας

Εικόνα Katerina.tkr88

Γεια σας θέλω να σας ρωτήσω κάτι, και τα τρία παιδιά σας έπαιρναν αντισταμινικό;

like0

Δεν έχουν πάρει ποτέ

Εικόνα Sandy Bandy

Χαιρεται, δεν εχουν παρει αντισταμινικο ποτε. 

Δε μου επιτρεπεται η προσβαση στο φακελο. Θα πρεπει να συνδραμω για να επιτραπει; Ευχαριστω

like1

Η πρόσβαση στον Οδηγό παροχών είναι ελεύθερη

Εικόνα NOESI.gr

Η πρόσβαση στον Οδηγό παροχών είναι ελεύθερη, και δεν απαιτείται να συνδράμετε. Ίσως δεν μπορείτε να δείτε το αρχείο αυτό λόγω του hotmail σας. Αν έχετε διαφορετικό e-mail δοκιμάστε με αυτό.

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.