Έκτακτη ειδοποίηση: Κινητοποίηση για προβλήματα στα ειδικά σχολεία

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Κινητοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου για τα προβλήματα στην ειδική αγωγή σε όλη την χώρα. Χρόνια τα προβλήματα - πάλι χωρίς δασκάλους και ειδικό βοηθητικό προσωπικό, πάλι χωρίς τα μέσα μετακίνησης των παιδιών μας και πάλι- χωρίς σχολεία. Η διαμαρτυρία διοργανώνεται από ανεξάρτητους γονείς, ομάδες γονέων και με την στήριξη του Δ.Ε.Σ. (Δίκτυο Ειδικών Σχολείων). Δείτε περισσότερα: http://www.facebook.com/events/121120068035777 Τόπος συνάντησης Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012, μπροστά στο ΠΛΑΙΣΙΟ στο Τhe Mall (δίπλα ακριβώς από το Yπουργείο - Ανδρέα Παπανδρέου 35 παραπλεύρως Αττικής Οδού) στις 11:00. και από εκεί στο Yπουργείο.

Σχολιάστε μέσω άλλων δικτύων...

Σχόλια

Φέρτε μαζί σας μαρκαδόρους, κιμωλίες κια ό,τι άλλο θέλετε!

Εικόνα Jackie
Φέρτε μαζί σας μαρκαδόρους, κιμωλίες και ότι άλλο θέλετε για να περάσουν καλά τα παιδιά και εμείς. Θα φέρουμε ένα μεγάλο ρολό χαρτί να το στρώσουμε στο πεζοδρόμιο για να ζωγραφίσουν τα παιδιά και με τις κιμωλίες- να αφήσουμε το ‘σημάδι’ μας παντού! Έχουμε φτιάξει συνθήματα τραγούδια- βασισμένα σε γνωστά παιδικά- να τραγουδήσουμε όλοι μαζί. Φτιάξτε και εσείς- θα μας τα μάθετε εκεί! Θέλουμε επίσης να φοράνε όλοι- αλλά οπωσδήποτε τα παιδιά – άσπρα καλοκαιρινά μπλουζάκια που να έχετε γράψε πάνω με χρωματιστούς μαρκαδόρους τα δικά σας αιτήματα/παράπονα Π.χ. «Σχολείο θέλω να πάω αλλά δεν έρχεται το σχολικό.» «Η μαμά μου δίνει 40 ευρώ την ημέρα να προσέχουν εμένα και πάει στη δουλειά για να πάρει 30» «Πάλι δεν ξέρω πιο δάσκαλο θα έχω την φετινή χρονιά…» Όλοι έχετε κάτι να πείτε-παρακαλουμε όμως-όχι βαριά και υβριστικά. Θα έχουμε φτιάξει και ένα κεντρικό πανό με σύνθημα: ΕΜΕΙΝΑ… ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΔΑΣΚΑΛΟ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΕΙΟ Ειδική Αγωγή Ελλάδας 2012 Όπως καταλαβαίνετε- θέλουμε να τους πάρουμε λίγο στο ψιλό και να έχει η κινητοποίηση αυτή ένα ύφος ανάλαφρο. Μακριά από το ‘Τα κακόμοιρα τα παιδάκια…’ Να πούμε στο υπουργείο τα προβλήματα/αιτηματα μας αλλά να μην μας πάρει από κάτω. Τα σχολεία θα ανοίξουν- το ξέρουμε. Οι μετακινήσεις θα ταχτοποιηθούν- το ξέρουμε. Και πάλι στο ίδιο σημείο θα βρεθούμε του χρόνου- και αυτό το ξέρουμε. Να ξεκινήσουμε από τώρα μια σειρά κινητοποιήσεων με σκοπό να καταφέρουμε τις αλλαγές που χρειάζονται ώστε τέτοια εποχή του χρόνου- τα παιδιά μας να είναι στο σχολείο τους- και εμείς στις δουλειές μας. Θα χαρούμε να σας δούμε!! (Πληροφορίες στο: thejack@tellas.gr ή https://www.facebook.com/groups/miteresmahimesstointernet/)
like2

Φέρτε μαζί σας και άλλα καλά, όπως...

Εικόνα Jackie
Φέρτε μαζί σας και άλλα καλά - μουσικά όργανα να παίζουν τα παιδιά, μπαλόνια, χαρτοπόλεμο, ότι ακούγεται FUN! Σκοπός είναι να περάσουμε καλά και εμείς και τα παιδιά και να στείλουμε ένα μήνυμα με την παρουσία μας.
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.