Eμπειρία προς μεταφορά...

Εικόνα Μαίρη Στεργίου Βελλή
Κύριε Στέργιε και κύριε Παναγιώτη (και προς όποιον ενδιαφέρεται) διάβασα τα βιολόγιά σας σχετικά με τις μαγνητικές και έχω να σας πω ότι: 1) Την πρώτη μαγνητική του ο Δημητράκης μου, 9 1/2 χρ. σήμερα, την έκανε 6 1/2 μηνών. Την δεύτερη 4 χρονών και την τρίτη 7 χρονών. Φυσικά, χρειάζεται να πάρουν όχι νάρκωση αλλά μέθη, κάτι πιο ήπιο και απλά ζαλίζει. Οσον αφορά την ακτινοβολία ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ γιατί δεν είναι σαν την αξονική. Αρα, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα απολύτως. Ίσα - ίσα θα βοηθηθείτε ως προς την ανάγνωση του εγκαφάλου με λεπτομέρεια. 2) Σε ό,τι αφορά την εξέταση παροχής υγρού από τον νωτιαίο μυελό γίνεται με αναισθησία, και σκοπό έχει να αποκλείσει κάποια νοσήμστα άσχημα. Και αυτήν την εξέταση έχει κάνει ο Δημητράκης μου 6 1/2 μηνών παρακαλώ! Πιθανά να πονάει μετά. Δεν μπορώ να σας πω με βεβαιότητα γιατί ήταν μωρό και απλά έκλαιγε και δεν μου μιλούσε. 3) Για τα βαρέα μέταλλα, πρόσφατα επισκεφθήκαμε παιδογαστρεντερολόγο, τον κ. Σιαφάκα στην Ηλιούπολη, για πρόβλημα με την δυσκοιλιότητα του Μίμη (Δημητράκη) και σε σχετική μου ερώτηση γι αυτά, μου είπε ότι στην Αμερική (εκεί σπούδασε, δίδασκε και έχει και ειδικότητα) δεν δίνουν βάση σ΄αυτά, θεωρόντας τα κομπογιαννιτισμό και ότι μπλέκονται οι γονείς σε φαύλους κύκλους. 4) Σχετικά με την διατροφή και την συμπεριφορά ένα έχω να σας πω: ο καλύτερος και καταλληλότερος να κρίνει πόσο θέλει να φάει, πότε και πώς είναι μόνο το ίδιο το παιδί. Τα λέμε! Μαίρη Βελλή

Σχόλια

Σε ευχαριστώ

Εικόνα Agrianitis
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια
like1

Καμμιά ιδέα;

Εικόνα Paletacat
Αγαπητή Μαίρη, είμαι μητέρα ενός αγοριού 5,5 ετών που έχει διάγνωση για διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή. Αντιμετωπίζει τρομερό πρόβλημα δυσκοιλιότητας και αύριο σχεδιάζω να τον πάω στων Παίδων για μια άμεση λύση του προβλήματος, αλλά και εντελώς προσωρινή. Η ψυχολόγος πού συμβουλεύτηκα δεν έχει καταλήξει αν έχει να κάνει με το άγχος του , το φόβο του πόνου λόγω της δυσκοιλιότητας ή έχει να κάνει με την διαταραχή του "εγώ" που συνήθως έχουν αυτά τα παιδιά. Η ουσία είναι ότι ο γυιός μου όταν θέλει να πάει στην τουαλέτα προσπαθεί να κρατηθεί (και το καταφέρνει.) Κι αυτό γίνεται πολλές φορές την ημέρα.Εννοείται ότι είναι αδύνατο να τον πείσεις ότι πρέπει να πάει στην τουαλέτα. θα ήθελα να σε ρωτήσω αν εσύ έχεις κάποια ιδέα για το τί μπορώ να κάνω.
like0

Πολλές ιδέες, όχι μόνο μία!

Εικόνα Μαίρη Στεργίου Βελλή
Αγαπητή Μαρία, καλημέρα και φιλάκια στο αγόράκι σας. Το πρόβλημα της δυσκοιλιόττητας το αντιμετωπίζουμε με θεραπευτική αγωγή που μας σύστησε ο παιδογαστρεντερολόγος κ.Σιαφάκας: Πρωτοπαππά 12, 1ος όροφος Πλατεία 28ης Οκτωβρίου (επί της Κατεχάκη), Άνω Ηλιούπολη. Τηλ. ιατρείου 2109944854, κιν. 6977543349. Η έπίσκεψη κοστίζει 60 ευρώ, αλλά μας είχε μέσα περίπου 2 ώρες και μας εξήγησε τα πάντα! Εξάλλου τώρα όποτε χρειαστεί διευκρίνηση μπορώ και του τηλεφωνώ στο κινητό. Είναι πολύ καλός γιατρός και καλός άνθρωπος. Από Αττική Οδό, (εμείς μένουμε στη Ν. Πέραμο), κάναμε μισή ώρα για να φτάσουμε μόνο! Καλή επιτυχία ! Είμαι στη διάθεσή σου για ότι άλλο θελήσεις. [Σου στέλνω σε προσωπικό e-mail τα τηλέφωνά μου για να επικοινωνήσεις μαζί μου για ότι άλλο θελήσεις]. Με εκτίμηση Μαίρη Βελλή
like0

Ευχαριστίες!

Εικόνα Paletacat
Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Θα τα πούμε.
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.