ΕΟΠΥΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ, δεν μπορώ να έχω επιστροφή δαπανών λόγω έδρας του φορέα

Εικόνα Sisi

Καλημέρα σας,

μία ερώτηση θέλω να κάνω μην τυχόν έχει κάποιος-α κάτι υπόψιν του.

Εδώ και 2 χρόνια καταθέτω τις αποδείξεις τις λογοθεραπεύτριάς μου (με σφραγίδα έδρας στην ΧΙΟ) στον ΕΟΠΥΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ. Την τελευταία φορά που πήγα αρνήθηκαν να παραλάβουν τις αποδείξεις λέγοντάς μου πως ψηφίστηκε πρόσφατα νόμος που απαγορεύει από 1/8/18 σε όσους δεν έχουν δηλωμένη στην Εφορία - έδρα στην Αθήνα - να κόβουν αποδείξεις. Η λογοθεραπεύτριά μου παρόλα αυτά καταθέτει κανονικά τις αποδείξεις της, όπου γίνονται δεκτές χωρίς κανένα πρόβλημα στα υπόλοιπα καταστήματα του ΕΟΠΥΥ!!! Γνωρίζει κάτι κανείς επι του θέματος; Ποιος είναι ο νόμος αυτός;

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύσσει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του...


► Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,50€ ή 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

► Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και στείλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319, 6948986898

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.