Συμπτώματα αυτισμού ή κάτι άλλο;

Εικόνα Φωτεινή Τ.

Είμαι φοιτήτρια ψυχολογίας και έχω μια κοντινή ξαδέρφη στα 19 που είμαστε πολύ κοντά μεταξύ μας. Έχει κάποιες περίεργες συμπεριφορές μερικές φορές και μου το λέει και η ίδια πως δεν αισθάνεται νορμαλ. Από μικρή οι δικοί της δούλευαν πολύ, είναι το μικρότερο παιδι τη οικογένειας και έχει μια πολύ μεγαλύτερη αδερφή γύρω στα 38. Οι δικοί της δεν ήθελαν δεύτερο παιδάκι και τους ήρθε απροετοίμαστο και το έμαθαν στον 5ο μήνα και ενώ η μαμά της είχε ενα μεγάλο ινωμυωμα μήτρας παράλληλα και ήταν 40. 

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.