Φωτό συνέχεια...

Εικόνα Μαίρη Στεργίου Βελλή
'Αγγελε, επί τη ευκαρία, παλαιότερα είχε δημιουργηθεί μια σελίδα με φωτό από τα παιδιά μελών του "Νόηση", θυμάσαι; Πού είναι τώρα; Αν μου επιτρέπεται έχω να κάνω μια πρόταση... Να κατασκευαστεί μια ενότητα στο "Νόηση", "τα παιδιά του Νόηση" όπου θα παρουσιάζονται ΜΟΝΙΜΑ κι όχι για λίγο αυτές ...οι φατσούλες! Είχες προτείνει παλαιότερα κάτι σαν ταινιούλα για κάθε παιδάκι. Αν αυτό είναι πολύ, ας υπάρχει μία μόνο φωτό του κάθε παιδιού με χώρο για το αντίστοιχο αχόλιο του κάθε γονέα! Κάτι σαν λεζάντα. Τι λες σχετικά; Είχαν ανταποκριθεί πολλά μέλη και όλο και θα υπάρχουν και νέα που θα ανταποκριθούν. Δε θα είναι όμορφο; 'Ασε που πιστεύω, ότι θα μπορούσε να ανοίγει το "Νόηση" με επικεφαλίδα μια μόνιμη σμύκρινση μιας φωτό παζλ όλων των παιδιών united. Μήπως ο κ. Παναγιώτης που έχει κάνει κάτι παρόμοιο θα μπορούσε να μας προτείνει; Μαίρη

Σχόλια

Φωτογραφίες

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Το άλμπουμ των φωτογραφιών πρέπει να περιμένει μέχρι να αναβαθμιστεί με νέα έκδοση λειτουργικού συστήματος το NOESI.gr (κάτι σα να αναβαθμίζεις τα Windows σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή). Οι πρώτες μου απόπειρες δε μας βρήκαν έτοιμους προς ανταπόκριση. Πάντως οι προτάσεις υπάρχουν και περιμένουν. Θέλει το χρόνο της να ωριμάσει μία σκέψη... Οι φωτογραφίες που έλαβε το NOESI.gr από τα μέλη του βρίσκονται εδώ: Οι μικροί φίλοι του NOESI.gr... εννοείται σε πρώτο πλάνο! noesi.gr/kids Τα φωτογραφικά άλμπουμπ έχουν αυτή τη μορφή: Ξεκινούν δοκιμαστικά τα φώτο άλμπουμ των μελών του NOESI.gr! noesi.gr/node/852 Οι νοογραφίες επίσης βρίσκονται εδώ: "Νοογραφίες"... νόηση χωρίς πολλά λόγια! noesi.gr/node/619 Γενικώς εκκρεμεί μία νέα μεγάλη αναβάθμιση στο NOESI.gr και η μεταφορά σε νέο διακομιστή. Όταν αυτά πάρουν το δρόμο τους θα προσπαθήσουμε να προσθέσουμε και νέες πιο λειτουργικές και όμορφες υλοποιήσεις στο NOESI.gr. Η ιδέες σας μου φαίνονται πολύ καλές, απλά κάποια πράγματα είναι αναγκαίο κακό - μέσα στον ερασιτεχνικό τρόπο υλοποίησης του NOESI.gr - να χρειάζονται πολύ χρόνο και να δημιουργείται έτσι μία μεγάλη λίστα αναμονής. :) Με εκτίμηση, 'Αγγελος Γ. Κουτουμάνος Εκδότης NOESI.gr
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.