Φοβία κλειστού χώρου

Εικόνα Anonymous
Καλησπερα... Ευχαριστω την φιλη μου Αγγελα που μου εστειλε αυτο το σαιτ... Δεν θα σας κουρασω πολυ... Εχω ενα αγορακι τον Βασιλακη που στις 19 Ιουνιου εκλεισε τα 2 χρονια του. Και με φοβο εψαχνε τον μπαμπα του και εμενα, τετοια ανασφαλεια δεν ειχα πριν λιγες μερες πηγαμε διακοπες στο Μαρμαρι Ευβοιας... Με το που μπηκε στο δωματιο δεν του αρεσε, στο παρκο δεν εμπαινε να κοιμηθει καθολου... Ενω στην αρχη εκατσε για να πεξει... Το δραδυ τον κοιμησαμε στο διπλο κρεβατι του ξενοδοχειου. Μαυρος υπνος δηλαδη γιατι ξυπναγε συνεχεια για να ετοιμαστουμε και επσαχνε τον μπαμπα του και εμενα με τρομο ...αυτο δεν το ειχε ξανακανει ποτε... Υποθεσαμε οτι ηταν η αλλαγη χωρου... Το πρωι που σηκωθηκαμε πηγαμε για πρωινο. Και ανεβηκαμε παλη στο δωματιο για να ετοιμαστουμε για βολτα στην πολη... Ο μικρος δεν καθοταν ουτε λεπτο παλη στο δωματιο... Φυγαμε γυρναμε στις 3 το μεσημερι ο μικρος θηριο μεσα στο δωματιο ουτε να κσαπλωσει ουτε τιποτα ...αποφασιζουμε με τον ανδρα μου να γυρισουμε πισω στην Αθηνα... του ελεγα συνεχεια οτι φευγουμε και γυρναμε πισω σπιτι μας... Προτιμησε ενα μετρο παιδι να κοινηθει μια ωρα στο καροτσι παρα στο κρεβατι και στο παρκο του ξενοδοχειου... μαλιστα εκανε προς το τελοσ που φευγαμε με το χερακι του να ερθει και να φυγουμε... Όταν ήρθαμε στο σπιτι μασ ολα μελη γαλα, πολυ ηρεμος κανενα προβλημα ...μας εχει προβληματισει πολυ αυτο το γεγονος.....γιατι ειχαμε παει και περσι το καλοκαιρι διακοπες και δεν μας εδειξε κανενα προβλημα...

Σχόλια

Δεν νομιζω να ειναι φοβια

Εικόνα Γιάννης_1970
Δεν νομιζω να ειναι φοβια κλειστου χωρου, μαλλον τον ξενισε η αλλαγη. Μην συγκρινεις με περυσι, ηταν 1 ετους τωρα 2 και καταλαβαινει πολλα περισσοτερα και εχει αποψη για πολλα πλεον, μην σου πω ολα. Σας χαλασε τις διακοπες αλλά μαλλον ηταν τυχαιο.
like0

Συμφωνω...

Εικόνα Ιουλία Σαββα
...και εγώ. Αυτά γίνονται συχνά με τα μικρά παιδιά. Μην αγχώνεσαι! Με εκτίμηση
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.