Φυτοθεραπεία - Δρ Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου

Εικόνα mama2
Γεια σας, θα ήθελα να μάθω εαν κάποιος από εσας δοκίμασε τη φυτοθεραπεία για τα παιδία του (ειδοκότερα αυτά με εγκεφαλική παράλυση); Μου σύστησαν την Δρ Ευθυμιάδου στη Θεσσαλονίκη. Την γνωρίζετε; ευχαριστώ

Σχόλια

Φυτοθεραπεία - τελικά τι έγινε;

Εικόνα Axpan
Πήγατε; Την είδατε; Βοήθησε; Θα 'θελα πολύ να ακούσω για την εμπειρία σας. Μου κίνησε την περιέργεια... Ευχαριστώ!
like1

Όχι, δεν το δοκιμάσαμε

Εικόνα mama2
Όχι, δεν το δοκιμάσαμε. Μίλησα με τη γιατρό τηλεφωνικά δεν μας έδωσε ιδιαίτερες ελπίδες έτσι δεν πήγαμε για επίσκεψη. Έχεις υπόψη σου άλλες περιπτώσεις;
like0

Δεν άκουσα τίποτα

Εικόνα Axpan
Ρώτησα γιατί μου έκανε εντύπωση. Δεν ξέρω άλλες περιπτώσεις. Γενικά για την εγκεφαλική παράλυση ούτε η βιβλιογραφία ούτε ατομικές αναφορές υποστηρίζουν κάποια εναλλακτική παρέμβαση. Ίσα - ίσα που ακόμα και οι συμβατικές παρεμβάσεις (λογο- και φυσιο-) δυστυχώς δεν φαίνεται να έχουν ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα, με ελάχιστες εξαιρέσεις.
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.