Γνωρίζετε κάποιον ειδικό αναπτυξιολόγο στο Ηράκλειο Κρήτης;

Εικόνα Αλεξάνδρα Γαλανού

Γνωρίζουμε κάποιον ειδικό, αναπτυξιολόγο κατα προτίμηση, για να αξιολογήσει αγοράκι 5 ετών στο Ηράκλειο Κρήτης; Μας το πρότεινε η νηπιαγωγός μας λόγω του ότι δεν τα καταφέρνει πολύ καλά με το γράψιμο — δυσκολεύεται να κάνει ίσιες γραμμές και αλλάζει χέρι όταν γράφει. Παρεπιπτόντως δειχνει να είναι αριστερόχειρας.

Σχόλια

Γνωρίζω την Ειρήνη Παπαδοπουλου

Εικόνα Κατερίνα Περ

Καλησπέρα σας! Γνωρίζω την Ειρήνη Παπαδημητρίου. Είναι εξαιρετική επιστήμονας, με πολυετή εμπειρία και εκπαίδευση. Είναι και εξαιρετικος ανθρώπος! Επικοινωνήστε μαζί της και θα με θυμηθείτε! 

like94

Σας ευχαριστώ πολύ!

Εικόνα Αλεξάνδρα Γαλανού

Σας ευχαριστώ πολύ! Καλή σας μέρα!

like97

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.