Χατζηπατέρειο και ειδικό σχολείο στις εγκαταστάσεις του

Εικόνα Γλυκερία Καρύδη
Σήμερα επισκεφτήκαμε το Χατζηπατέρειο γιατι θα εγγράψουμε τον Οδυσσέα στο ειδικό σχολείο που βρίσκεται μέσα στο Χατζηπατέρειο. Θα ήθελα να μου πει όποιος γνωρίζει κάτι, σχετικά με τις θεραπείες στο Χατζηπατέρειο. ΑΞΙΖΕΙ να σταματήσω απο το Κέντρο, που τον πηγαίνω, και να ακολουθήσουμε εκεί θεραπείες; Γνωρίζετε ποιος παιδονευρολόγος οριζει τις θεραπείες μετά απο αξιολόγηση; Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το "Χατζηπατέρειο" (ΚΑΣΠ) στην παρουσίαση στον Οδηγό "Προνόησε" στη σελ. http://noesi.gr/pronoise/xatzipatereio NOESI.gr

Σχόλια

Εμείς πηγαίνουμε στο "Χατζηπατέρειο"

Εικόνα μαρια75
Γειά σας και από μένα... Εμείς πηγαίνουν στο "Χατζηπατέρειο" στο Προσχολικό Τμήμα, καθότι είμαστε 2,5 χρονών... Θα ήθελα να σε βοηθήσω στις πληροφορίες που ψάχνεις αλλά θα ήθελα να μιλήσουμε με κάποιο pm σχετικά με τις δικές μας εμπειρίες. Βέβαια, δεν ξέρω αν γίνεται και πως... αν το επιτρέπει το σύστημα.
like0

Μπορείτε να στείλετε E-mail :)

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Σας στείλαμε ένα E-mail με οδηγίες, πώς μπορείτε να στείλετε ένα E-mail σε όποιο μέλος σας ενδιαφέρει.
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.