Χρειάζομαι τη βοήθειά σας

Εικόνα tzovanoula
Γειά σας ονομάζομαι Τζοβάνα και έχω ένα αδελφό με ειδικές ανάγκες. Η συμπεριφορά του πρός εμάς (την μάνα μου και την άλλη μου αδελφή) ορισμένες φορές δεν είναι καθόλου καλή. Χάσαμε τον πατεράς μας πριν περίπου 1 χρόνο και έχει ξεφύγει η συμπεριφορά του πάρα πολύ. Λόγο οικονομικών δεν μπορούμε να μα τον πάμε σε ιδιωτικό Κέντρο. Τον είχαμε πάει δηλαδή, άλλα τον κόψαμε γιατί οικονομικά δεν βγαίναμε καθόλου. Είναι 14 χρονών και πηγαίνει σ' ένα σχολείο ειδικό, στα Μελίσια. Του χρόνου θα πάει στα Εργαστήρια, έχει πολύ έμφαση στην μαγειρική άλλα σκεφτόμαστε να τον πάμε κάπου αλλού γιατι δεν βλέπουμε αλλαγές από εκει θα ήθελα να μου δίνατε κάποιες πληροφορίες για κάποιο καλο επαγγελματικό ειδικό σχολείο και επίσης κάποιο θεραπευτικό Κέντρο όχι να πληρώνουμε γιατί όπως καταλαβαίνετε είμαστε μια απο τις οικογένειες, που έχουμε πάρα πολλά προβλήματα. Είδα στην τηλεόραση για το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες" θέλουμε του χρόνου να τον στείλουμε εκεί... Αλλά θέλουμε πληροφορίες από εσάς, που γνωρίζετε. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας θα περιμένω απάντηση.

Περισσότερα για τo ΚΕΕΠΕΑ "Ορίζοντες", από τον Οδηγό ΠΡΟΝΟΗΣΕ στη σελ.: http://noesi.gr/pronoise/orizontes

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.