Χρήματα από ΕΟΠΥΥ για εργοθεραπείες

Τί γινεται βρε παιδια με τον ΕΟΠΥΥ; Εχουμε να πληρωθουμε απο τον ιανουάριο για τις εργοθεραπείες. Δεν έχουν σκοπο να δωσουν τίποτα; Απο την άλλη καποιοι που κανουν λογοθεραπείες έχουν παρει καποιο ποσό. Εμεις τίποτα. Πώς να συνεχίσω εγω τωρα σαν μητερα να βοηθω το παιδι μου που εχει ΔΕΠΥ; Όταν η τσεπη ειναι σχεδον άδεια και ο εοππυ μας εχει γραμμενους. Κράτος πρόνοιας πανω απ'ολα.

Σχόλια

Χρήματα από ΕΟΠΥΥ για εργοθεραπείες

Εικόνα Θεόδωρος Δημάδης
http://noesi.gr/node/4211
like0

Κι εμείς μία απο τα ίδια...

Εικόνα Tsarli
Περιμενουμε κι εμεις απο το Γεναρη να βαλουνε τα χρηματα στο λογαριασμο κι ακομα τιποτα...Ενημερωτικα σου λεω οτι κανουμε λογο,εργο και ψυχοθεραπειες κι ετσι μη νομιζεις οτι επειδη κανετε μονο εργο απαξιουν... Ειπανε παντως οτι μεχρι τις εκλογες δεν μπαινει φραγκο... Οχι τιποτα εγω εχω διδυμα με ΔΑΔ και τα εξοδα τρεχουν εις διπλουν. Καλο μας κουραγιο... Δυστυχως τα παιδια μας ειχαν την ατυχια να γεννηθουν σ'αυτο το απαραδεκτο κρατος...
like0

Πριν μερικές μέρες μου είπαν ότι θα πληρώσουν

Εικόνα canary
Πριν μερικες μερες εμενα μου ειπαν οτι θα πληρώσουν αρχες Ιουνίου. Ελπίζω να μη μας ξανα κοροιδέψουν...γιατι έχει καταντήσει κοροϊδία πια. Πόσο δίκιο έχεις. Δεν υπάρχει καμια υποδομή για κανέναν και για τίποτα. Καλο κουράγιο και σε σένα είς διπλουν.
like0

Εργοθεραπεία 1,23 ευρώ ακόμα...

Εικόνα Γιάννης_1970
Τον Απριλιο το ΚΕΣΥ (Κεντρικο Συμβουλιο Υγειας) εκανε δεκτο το αιτημα του συλογου εργοθεραπευτων για κοστολογηση της συνεδριας με 15 ευρω. Αλλά ακόμα και σε προσφατη εγκυκλιο Ο ΕΟΠΥΥ εγκρινει την παλια τιμη 1,23 ευρω. Να δουμε ποτε θα αλλάξει....
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.