Ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν

Εικόνα Λένα Γκαντιά
...Σε λίγο καιρό θα ξαναχειρουργηθεί, η καρδούλα του δε γιατρεύτηκε... Τα νερά που σας έλεγα πιο πριν! Η καρδιά μου τρέμει, είναι σα να γυρνάμε πίσω, και πρέπει να τα ξαναζήσουμε, πώς; Γιατί; Ευχαριστώ για τη φιλοξενία, Λένα

Σχόλια

Διάβασα την ιστορία σου Λένα

Εικόνα Marcella
Εύχομαι να είναι το τελευταίο χειρουγείο του Νικάνωρα αυτό και να γίνει ο Νικάνωρας που ξέρατε. Πάρε πολλές γνώμες Λένα μου, αφού δεν έχεις βρει κάποιον να εμπιστεύεσαι. Κάποια λύση θα υπάρχει και να ξέρεις ότι ο Νικάνωρας δεν θα τα θυμάται αυτά για πολύ. Όλα περαστικά θα είναι. Δεν κατάλαβα όμως. Μπήκε να κάνει χειρουργείο στην καρδιά και βγήκε με νευρολογικό πρόβλημα; Πως γίνεται; Τι δεν πήγε καλά;
like4

...να σκεφτεστε θετικα...ολα

Εικόνα Ιωάννα
...να σκεφτεστε θετικα...ολα θα πανε καλα...δεν γινεται να ξαναζησεις παλι οσα εζησες , εσυ , το παιδι σου καιη οικογενεια σου ολοκληρη...βγαλε καθε αρνητικη σκεψη απο το μυαλο σου...ξερω εχεις πολυ πολυ αγχος..στην πραγματικοτητα πεθαινεις απο τον φοβο και θα ηθελες να εισαι διπλα του μεσα εκει καθε στιγμη καθε λεπτο να του κρατας το χερακι ...αλλα βαλε ολη την θετικη σου ενεργεια...οση σπου εχει μεινει..και πιστεψε πιστεψε πιστεψε οτι τιποτα δεν θα παει στραβα και το παλικαρι σου θα βγει νικητης!!! οι πιο δυνατες προσευχες μας μαζι σας!!!
like2

Λενα...

Εικόνα Ιουλία Σαββα
.. όλες οι προσευχές μαζί σου. Κάνε κουράγιο. Πες μας όμως. Τί ακριβώς έχει ο κούκλος σου? Ήταν καλά και τον "αρρώστησαν"? Η σκέψη μου μαζί σας για κάθε καλό!!!
like1

Ευχαριστώ, όλους σας, δεν ξέρω τι έγινε εκεί μέσα

Εικόνα Λένα Γκαντιά
...Ευχαριστώ,όλους σας, δεν ξέρω τι έγινε εκεί μέσα, δεν μου είπαν ποτέ,φαντάζομαι ότι κάτι έγινε με το οξυγόνο. Το παιδί,είχε μόνο το πρόβλημα της καρδιάς του.Μετά την επέμβαση, όταν πέρασε και το δεύτερο εικοσιτετράωρο,δεν έκλαιγε,δεν με κατάλαβε,κοιτούσαν τα ματάκια του στο νταβάνι... είπαν είναι ακόμη από νάρκωση, το απόγεμα πάλι το μωρό μου εκεί, έτσι.. φέρε ένα αγαπημένο του παιχνίδι είπαν,τι γίνεται λέω,τι; ουρλιάζει η ψυχή μου, κλαίει...δεν είναι τίποτα λένε,αύριο θα γίνει μια αξονική και θα δούμε. Αύριο η αξονική έδειξε αιμορραγία... και ξεκίνησαν όλα. Έμεινε 1 μήνα σχεδόν στην εντατική,χωρίς να μπορώ να αγκαλιάσω το κορμάκι του και να ζεστάνω την καρδούλα του,όταν μου τον έδωσαν πια,το σωματάκι του ήταν αλύγιστο..έκλαιγε τώρα πια,αν τον άφηνα από την αγκαλιά μου. Φύγαμε,ήρθαμε σπίτι μας,ξεκινήσαμε τη Δευτέρα φυσιοθεραπεία,εδώ στην Κιβωτό,μάθαμε ότι το παιδί μας,δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο.Είναι τετραπληγικό,η μαγνητική του δείχνει μεγάλη βλάβη στο δεξί ημισφαίριο και λίγο καλύτερα στο αριστερό,ο Νικανωράκος μου δείχει να΄ναι αγωνιστής δόξα το Θεό! ευχαριστώ,για την αγκαλιά και συγνώμη αν σας κουράζω με πολλά λόγια,δεν μου είναι πολύ εύκολο να εκφράσω,να γράψω ..πονάω,πονάνε.. Λένα
like1

Απίστευτο

Εικόνα Anonymous
Απίστευτα τα όσα πέρασες. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι γίνεται κάτι τέτοιο από χειρουργείο καρδιάς. Δείξε δύναμη όμως και εμπιστοσύνη στο αγοράκι σου, που τόσο άξια παλεύει. Διάβαζα χθες σε ένα περιοδικό την ιστορία ενός κοριτσιού που όταν ήταν μωρό της αφαιρέθηκε το ένα ημισφαίριο του εγκεφάλου της και σήμερα, ύστερα από 3 χρόνια φυσικοθεραπείας, το κοριτσάκι τρέχει παίζει και γελάει με τους φίλους της και θα ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Και όλα αυτά με μισό εγκέφαλο. Τα παιδιά είναι όλο εκπλήξεις! Χωρίς να είμαι ειδικός, πιστεύω ότι και μόνο που είστε σπίτι θα δείτε μεγαλύτερη βελτίωση από ότι στο νοσοκομείο. Θα ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας. Όλα καλά να πάνε, δεν μας κουράζεις καθόλου. Αντιθέτως θα θέλαμε να μας ενημερώνεις για την κατάσταση του μικρούλη. Έχει την αγάπη όλων μας.
like4

δεν ειναι Θεοι..

Εικόνα Ιωάννα
...αλλα τα λαθη απο αμελεια και απο ασχετοσυνη δεν θα πρεπει να μενουν ατιμωρητα...και δεν ξερω ειλικρινα πως θα μπορουσε κανεις να τιμωρησει κατι τετοιο...αλλα επειδη ακριβως υπαρχει ατιμωρησια γι αυτο και κανει ο καθε μα καθε ασχετος οτι θελει...τον πρωτο καιρο που μαθαινεις οτι το παιδι σου εχει προβλημα χανεις την γηκατω απο τα ποδοα σου...τρεχεις να μαθεις καταρχην τι ειναι αυτο που ακριβως εχει..αν εισαι τυχερος μπορει και να σου εξηγησουν...αν δεν σου εξηγουν και εισαι καποιος ηπιων τονων που δεν φωναζεις για να μαθεις τοτε μπορει και να μην μαθεις ποτε το πως και το γιατι...αν φωναξεις τοτε ισως και να μαθεις μερικα πραγματα αλλα σπανια ολη την αληθεια ακριβως..μονο εκεινοι ξερουν τι πραγματικα συνεβη εκει μεσα...και να εισαι σιγουρη οτι δεν προκειται να σου πει την αληθεια αν εχει γινει ιατρικο λαθος...αλλα εκεινοι σιγπουρα γνωριζουν...οπως και στην περιπτωση την δικη μας...που η μικρη μου διασωληνωθηκε και κανεις δεν μου ειπε το γιατι..ειπαν απλα εκανε ηπιο ΣΑΔ και θελαμε να την βοηθησουμε...αλλα δεν με καλυπτει οχι γιατι δεν με καλυπτει η απαντηση αυτη ετσι απλα...αλλα γιατι ενα παιδι με ηπιο ΣΑΔ ντε και καλα να παθει περικοιλιακη λευκομαλακια-εγκεφαλικη παραλυση ...προφανως κατι εγινε εκει μεσα...δεν μπορει να παραλαμβανουν νεογνο κατα φυση ολα με apgar scor 8 και μετα να μου το δινουν στα χερια λογω ηπιου ΣΑΔ με εγκεφαλικη παραλυση και σημερα σπαστικη τετραπληγια!??!!! και μετα...οταν καταλαγιασει λιγο ο πονος μεσα σου και αρχιζεις και σκεφτεσαι τα πραγματα πως εγιναν και ψαχνεις τα γιατι , τοτε σε κοιταζουν με μισο ματι και σου πεταν και το ωραιο...κυρια μου μετα απο 1μιση χρονο ερχεστε σε μας και μας ζητατε εγγραφως τι συνεβη στο παιδι??αυτο εμας μας κανει πολυ καχυποπτους απεναντι σας!! ετσι ακριβως μου απαντησαν στην μοναδα...και εγω λεω...οταν εισαι καθαρος ετσι απαντας??εχεις να φοβηθεις κατι και να εισαι καχυποπτος??λεω εγω τωρα...αλλα η ατιμωρησια τους εχει κανει τοσο μα τοσο θρασυς που δεν φοβουνται τιποτα...μπουνιδι στην μυτη θελουν καθε φορα που κανουν μια στραβη απο καθε γονιο..ετσι ωστε να γνωριζονατι απο την μουρη την σπασμενη ποσες μ...ες εχει κανει ο καθενας τους!!! ακραιο ειναι ναι...εχετε δικιο...τα δικα μου ακρα ομως με τοσο αγωνα που κανω οπως και τοσοι αλλοι γονεις και κυριως με τοσο αντιξοες συνθηκες ποιος τα κοιταει? ποιος απο αυτους νιαζεται?? ξεσκισε τους...πιασε τους απο το γιακα..και πες τους ξεκαθαρα πριν το χειρουργειο...αν παθει κατι παλι εκει μεσα το παιδι μου...τελειωσες!!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ!!!
like2

...φτάνουμε στα άκρα γιατί παλεύουμε για τη ζωή

Εικόνα Λένα Γκαντιά
...φτάνουμε στα άκρα γιατί παλεύουμε για τη ζωή,γιατί είμαστε άνθρωποι... να μου τη φιλήσεις τη μικρή σου! Λένα
like0

...η αγάπη και η κατανόηση

Εικόνα Λένα Γκαντιά
...η αγάπη και η κατανόηση ζεσταίνει τις καρδιές μας ευχαριστώ...
like2

Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να πάνει όλα καλά

Εικόνα eletzo
Ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου σας εύχομαι να πάνε όλα καλά. Χρειάζεται πολύ δύναμη από εσας, γιατί ο μικρούλης σας σας χρειάζεται. Πάνω απ' όλα έχει την αγάπη σας και αυτο είναι το πιο σημαντικό.
like2

...Πάντα στο νου σου να'χεις την Ιθάκη.

Εικόνα Λένα Γκαντιά
Το φθάσιμον εκεί είν' ο προορισμός σου. Αλλά μη βιάζεις το ταξίδι καθόλου... Ο πηγαιμός είναι που μετράει,τέλος του χρόνου θα γίνει η εγχείρηση.Χωρίς αυτήν δε θα βγαινες στο δρόμο,άλλα δεν έχει να σε δώσει πια.Κι αν πτωχική τη βρείς,η Ιθάκη δε σε γέλασε ...ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.