Διαδικασία αναθεώρησης χρονικής διάρκειας απόφασης ΚΕΠΑ

Εικόνα Iren66

Διαδικασία αναθεώρησης χρονικής διάρκειας απόφασης ΚΕΠΑ (για τις 43 μόνιμες παθήσεις - στην περίπτωση όπου δεν δόθηκε μόνιμη αποφαση εξ αρχής).  Δείτε το σύνδεσμο / link από τον ιστότοπο του ΙΚΑ: http://www.ika.gr/gr/infopages/memos/EG_3_2014.pdf

Κατάργηση των ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ πανελλαδικά με σχέδιο νόμου

Εικόνα Iren66
Ουσιαστικά εξαιρούνται πλέον τα ΑμΕΑ & ΑμΕΕΑ από τις πολύτιμες υπηρεσίες (λογοθεραπείες, εργοθεραπείες, φυσιοθεραπείες, κ.α.) των ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ, τα οποία περνούν στη δικαιοδοσία των νοσοκομείων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ας ενημερώσουμε τους συλλόγους και τα δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια όργανα μας & ας συντονιστούμε ώστε αυτό το σχέδιο νόμου να ανατραπεί, πριν γονατίσει τελείως τις οικογένειες ΑμΕΑ & ΑμΕΕΑ. http://ow.ly/6rj5L

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.