Και είμαι ακόμα ζωντανή... και αν με αντέξει η σκηνή θα φανει στο χειροκρότημα

Εικόνα Andri Spyrou

Καλησπερα σας απο Κυπρο... Ο τελευταιος ένας μηνας ότι πιο δύσκολο έχω βιωσει ποτε... Το θεμα αγαπητοι φιλοι ειναι ότι οι πληγές στο κορμι μίας γυναικας επουλωνωνται οι πληγες της ψυχης της ομως;;; Και πάλι εστω και απο το κρεβατι του πονου με κομματιασμενη ψυχη, αντιστεκομαι στους εκβιασμούς που δεχομαι απο το παπα του μωρου μου για να μην καταθεσω στο δικαστηριο για την αποπειρα απαγωγης του μωρου μου 2,5 χρονια πριν, που εκανε τραυματιζοντας μεχρι και σημερα τον υπνο του Μαριου μου που πετιεται μεσα στον υπνο του και κλαιει φοβισμενο απο τον εντονο θορυβο εκεινης της νυχτας και το ξαφνικο δυνατο θορυβο που εκανε το σπασιμο των γυαλίων των παραθυρων στην ησυχια που επικρατουσε...

Και παλι θα εμφανιστω και θα καταθεσω γιατι πανω απο όλα ΟΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ ΜΟΥ ΜΕΛΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΘΕ ΜΑΝΑΣ

Θελω να πω συγνωμη στο μικρουλη που περιμενε τον υπολογιστη... Δεν το ξεχασα αλλα οι καταστασεις ηταν πολυ δυσκολες τωρα ειναι λιγο περιεργες επειδη δεν μπορω να κινηθω ακομα άλλα μολίς τα καταφερω ειναι το πρωτο που θα κανω... 

Ανδη

Σχόλια

Andry μου σου εύχομαι να περάσουν όλα γρήγορα

Εικόνα Μαριαλεξ

Andry μου σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να περάσουν γρήγορα και να έρθει η ώρα που όλα αυτά θα είναι σαν ένα όνειρο κακό, μακρινό. Το ξέρω ότι τώρα είναι τόσο δύσκολο όμως δεν σε φοβάμαι. Εσύ είσαι παλληκάρι και έχεις μάθει να πολεμάς. Αυτά που κουβαλά η ψυχή μας μας οδηγούν να κάνουμε καθημερινά και απο μια υπέρβαση. Και έτσι ερχόμαστε πιο κοντά στο θεό και εκείνος μας δίνει την δύναμη να παλεύουμε. Εύχομαι να είσαι γερή και δυνατή. Να χαμογελάς κορίτσι μου, είμαι σίγουρη πως έχεις τις σκέψεις όλων μας κοντά σου.

like0

Mαράκι μου ευχαριστώ για την στήριξη

Εικόνα Andri Spyrou

Δεν ξέρω γιατί αλλά όλοι πιστεύουν οτι είμαι δυνατή ότι αντέχω τα κτυπήματα όμως Μαρία μου και οι δυνατοί καταρρέουν... Συμπαραστάτης μου η πίστη στο Θεό που στα όρια κατάρρευσης πάντα με βοηθά και βρίσκεται μια λύση σε οτιδήποτε πρόβλημα ή υποχρέωση δεν μπορώ να τακτοποιήσω εγώ είναι σαν να γίνεται θαυμα. Ε, ναι λοιπόν γίνονται θαύματα ευχαριστώ. Παντοδύναμέ μου... που το ζω αυτό. 

like1

Καλή δύναμη

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Φαίνεται δύσκολος ο αγώνας σας. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Εδώ είμαστε μόλις έχετε νέα και με τον Η/Υ για να οργανώσουμε τη δωρεά σας.

ΑΓΚ

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.