Καταγγελία

Εικόνα Soula
Καταγγέλλω όλους εμάς τους γονείς που μας έχει χαρίσει ο Θεός ένα παιδί και αυτό δεν το εκτιμάμε και προσπαθούμε πάνω στο αθώο σώμα και μυαλό του να του δείξουμε την δύναμη μας και με την πρώτη ευκαιρία εμείς οι ίδιοι σηκώνουμε χέρι πάνω του. Προσπαθούμε με λόγια να το μάθουμε να γίνει σωστό παιδί και να ελέγχει τον εαυτό του ενώ εμείς οι ίδιοι είμαστε τυφλοί και δεν βλέπουμε ότι ακόμα δεν έχουμε εκπαιδεύσει τους εαυτούς μας. Για όνομα του Θεού είναι παιδιά μας με ό,τι σημαίνει αυτή η λέξη ας τα σεβαστούμε. Ζητάνε ό,τι και εμείς αγάπη στοργή κατανόηση ένα χάδι και ασφάλεια. Όπως εύκολα μας χάρισε κάτι ο Θεός έτσι εύκολα μπορεί να μας το πάρει πίσω. [Μετά την χθεσινή εμπειρία μου με ένα παιδί 9 ετών που μπροστά μου η μάνα του δεν σεβάστηκε τ ί π ο τ α και το χτύπησε σαν να ήταν ζώο. Το παιδί με αγκάλιασε και κατουρημένο από τον φόβο του μου ζήτησε να πάρω τον πόνο από το σώμα του και την ψυχή του και να μην τους αφήσω να το ξαναχτυπήσουν!!!!!!!!!! Με μια λέξη: ντροπή] Σούλα

Σχόλια

Δυστυχώς!!

Εικόνα Κατερίνα Ζαρίφη
Δυστυχώς Σούλα, υπάρχουν πολλοί γονείς που είναι ανάξιοι να λέγονται έτσι. Οταν μάλιστα αυτοί οι ανάξιοι άνθρωποι αποκτήσουν και ένα ειδικό παιδί τότε η κατάσταση ξεφεύγει τελείως. Και το χειρότερο είναι ότι εμείς οι υπόλοιποι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Το μόνο που μπορούμε - και είμαι σίγουρη ότι όλοι το κάνουμε - είναι η προσευχή μας. Και δεν προσευχόμαστε μόνο για τα δικά μας παιδιά, αλλά και για αυτά που μέσα στην άσχημη μοίρα τους τους έτυχαν και "άσχημοι γονείς". Δυστυχώς!!
like0

Η αποκάλυψη που λέγεται "Σούλα"

Εικόνα mairipapa
Χειμαρρώδης, χωρίς αναπνοή, εισβάλλει και μιλάει για θέματα που είναι ως τώρα ανέγγιχτα...πετάει το μπαλάκι σε όλους μας, και πιστεύω ότι πολύ καλά κάνει. Ορίστε λοιπόν η "Ρόδος", απομένει τώρα να δούμε ποιος θα κάνει πρώτος το "πήδημα". Προσωπικά ... δίνω την υπόσχεσή μου. Μ.Π.
like1

Ευχαριστώ

Εικόνα Soula
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Ξέρετε στην περίπτωση του ξύλου σε όλα τα παιδιά και πιο πολύ στα δικά μας αυτή η μέθοδος όχι τιμωρίας αλλά επίδειξη ισχύος πιστέψτε με φέρνει ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Τι μήνυμα δίνουμε στα παιδιά ότι ο ισχυρότερος έχει την δύναμη άρα όταν είσαι ισχυρός λύνει το πρόβλημά σου με ξύλο. Αυτό το μήνυμα πρέπει να παίρνουν αυτοί που είναι το μέλλον αυτού του κόσμου;;;;;;;; Φιλάκια, Σούλα
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.