Κύριε Αgkou

Εικόνα m-a-ma
Σας ευχαριστω κυριε Αgkou που μου διορθωνετε τα ορθογραφικά λαθη, ετσι δεν θα φαίνομαι και τελειως τουβλο. Να ειστε καλα, ειλικρινα.

Σχόλια

M-a-ma

Εικόνα Ginka
Μην νιώθεις άσχημα για τα ορθογραφικά λάθη σου. Εδώ ο σκοπός όλων μας ειναι να βοηθήσουμε τα παιδια μας και εμάς τους ιδιους. Το γεγονός οτι βρίσκεσαι μαζί μας ειναι ιδιαιτερη χαρα για όλους μας. Να εισαι πάντα καλά να προσπαθείς με οποιον τρόπο μπορείς. Άλλωστε τα κείμενα σου εχουν μια άλλη όψη. Όλοι μας έχουμε μάθει πλέον τι σημαίνει΄"άλλη οψη" και δεν μας ενοχλεί ο γραφικός χαρακτήρας κανενός. Γιαυτό μην ανησυχείς. Ολα έχουν την γοητεία τους. :) Καλημέρα m-a-ma
like1

Καλημέρα

Εικόνα m-a-ma
Και σε σένα, και με κάνεις πολύ χαρούμενη με τα λόγια σου, κι εγώ χαίρομαι που είμαι ανάμεσα σε ανθρώπους που μπορούν να καταλάβουν και συμπαραστέκονται στους ομοιοπαθείς. Έχω βρει και γω μία αγκαλιά εδώ στο NOESI.gr. Χαίρομαι ιδιαίτερα που μπορώ να επικοινωνώ με ανθρώπους που καταλαβαίνουν μέσα από την ψυχή τους, και όχι ψεύτικα, π.χ. "ναι, ναι, σε καταλαβαίνω, κρίμα βρε, τι να πω"; Κατάλαβες; Γιαυτό σας χαίρομαι όλους.
like0

Διορθώσεις στα κείμενα

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Αυτό που δείχνετε (φαίνεται) είναι ότι ενδιαφέρεστε για τον γιο σας, κάνετε αγώνα για εκείνον, και είστε εδώ για να γράψετε τις σκέψεις σας και να διαβάσετε κάποια καλή σουμβουλή (όπως αναφέρατε πρόσφατα). Τα ορθογραφικά λάθη δεν ενοχλούν - κάνεναν πιστεύω. Εάν διοθρώνονται είναι μόνο για να είναι το NOESI.gr ευανάγνωστο από όλους μας, ακόμη και όσους επισκέπτες χρησιμοποιούν ηλεκτρονικούς αναγνώστες κειμένου, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν με την όρασή τους. Δείτε εδώ:
  • Θέλετε να διορθώνει το NOESI.gr τα ορθογραφικά λάθη στις δημοσιεύσεις;
  • Μας συμπαθάτε; Λάθη στα κείμενα, δεν είμαστε τελειομανείς!
  • Με εκτίμηση, 'Αγγελος Γ. Κουτουμάνος Εκδότης NOESI.gr
    like0

    Τα λόγια της καρδιάς δε χρειάζεται να είναι ορθογραφημένα

    Εικόνα Γλυκερία Καρύδη
    Ποιος νοιαζεται για τα ορθογραφικα λαθη; Οι σκεψεις ,τα συναισθηματα, τα λογια που η ψυχη μας αναβλυζει δεν υποκεινται σε κανονες ορθογραφιας και αυτη ειναι και η ομορφια τους. Εμενα πολυ λιγο ενδιαφερει πως γραφεις οταν συναισθανομαι αυτα που εκφραζεις, οταν εχω τις ιδιες αγωνιες, οταν μπορω και οσφραινομαι το αρωμα της ψυχης σου.Οσο για τα "τουβλα" που αναφερεις... ξερεις ποσα τουβλα ορθογραφοι κυκλοφορουν; Στα τοσα χρονια που διδασκω εχω συναντησει φωτεινα μυαλα που η ορθογραφια τους μου ηταν παντελως αδιαφορη. Φιλικα, Ελπιδα
    like0

    Τέλειο, Ελπίδα

    Εικόνα χρηστος ρ.
    Τέλειο και ποιητικό. Χρήστος
    like0

    Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

    Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
    ✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
    Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
    Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.