Λόγια και μόνο λόγια

Εικόνα Μαίρη Στεργίου Βελλή
Με αφορμή τα διάφορα νέα σχόλια αλλά και τα "βιολόγια" των καινούργιων φίλων μας, απλά μπορεί κάποιος να μου πει: "πότε θα σταματήσουν τα λόγια των ειδικών, των γιατρών, κι όλων των ..υπευθύνων προς όλους εμάς τους εν δυνάμει δυστυχείς γονείς"; Περίπου 10 χρόνια, έχω ξοδέψει μία ζωή και μια περιουσία! Ειλικρινά απάντηση και βοήθεια ελπίζω να βρω εκτός Ελλάδος. Πού; Σε θεραπευτή που γνώρισα από την καλή μου φίλη Κατερίνα Ζαρίφη που ΔΩΡΕΑΝ και ΜΕ ΑΓΑΠΗ διέθεσε πληροφορίες προς όποιον ενδιαφερόταν. Στην Ελλάδα ΟΧΙ. Από ειδικούς ΟΧΙ. Από την πατρίδα μου συνέλλεξα μόνο δυστυχία και από τους ειδικούς μόνο μπέρδεμα και ερωτηματικά. Σίγουρα δεν λείπουν και οι χρυσές εξαιρέσεις αλλά δυστυχώς στην χώρα μας υπάρχουν μόνο για να επιβεβαιώνουν την έλλειψή τους ! Ασφαλώς και υπάρχουν σύλλογοι γονέων, ομάδες, σωματεία κ.ο.κ. Αποτέλεσμα; Για να μπορέσει ο γιός μου να εκπαιδευτεί και να ενταχθεί πρέπει να πληρώνω πάνω από 1.200 ευρώ το μήνα!!! Ας μου απαντήσει κάποιος, όποιος και να ναι αυτός, κράτος, σωματείο, οργάνωση, ειδικός, γιατρός. ΚΑΠΟΙΟΣ ! Κι όχι μόνο σε μένα, σ΄ολους τους γονείς. Τα σημερινά παιδάκια, σύντομα θα γίνουν έφηβοι και μετά ώριμοι ενήλικες και εμείς ?... Δεν απαισιοδοξώ, ΟΧΙ, αλλά βαρέθηκα να ακούω όλο τι θα γίνει και τι θα γίνει! Μαίρη Βελλή

Σχόλια

Mageandi

Εικόνα Ginka
Μαίρη μου, Eύχομαι η απόφαση σου να αποδώσει καρπούς. Μη ξεχάσεις όμως ποτέ ότι όλα βρίσκονται σε πειραματικό στάδιο. Όλα είναι υπό έρευνα. Μη μπεις στο τρυπάκι του μαγικού ραβδιού που θα ξυπνήσεις μια μέρα και όλα θα έχουν αλλάξει. Δεν θέλω να λάβεις το μύνημα μου ως ένα αρνητικό σχόλιο αλλά ως μια διαφορετική παρατήρηση. Προσεχε! Και φέρε σε όλους μας καλά νέα.
like1

Αμήν!

Εικόνα Μαίρη Στεργίου Βελλή
Γεωργία μου, πραγματικά το τι ελπίδες έχω εναποθέσει στο ταξίδι μας στην Ιταλία, δεν περιγράφεται! Μακάρι ο καλός Θεούλης να μην μας εγκαταλήψει. Ο κύριος λόγος του ταξιδιού είναι να μπει σε ένα πρόγραμμα το παιδάκι μου. Να ακούσω κάτι που δεν έχω ακούσει ακόμα, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΕΧΩ "ΛΥΣΑΞΕΙ" ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ!! Να ξέρω πόσο βλέπει, πόσο ακούει, τι πρέπει να προσέξω στην διατροφή του, ποιες ασκήσεις πρέπει να κάνει, τι.., ποιο...,πώς...κ.λπ. Ολα αυτά τα ερωτήματα που στην Ελλάδα του 2007, ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ!!! Αναγκαζόμαστε έχουμε δεν έχουμε χρήματα, έχουμε δεν έχουμε αντοχές ΝΑ ΞΕΝΙΤΕΥΟΜΑΣΤΕ γιατί στην Ελλάδα... ας μη πω καλύτερα! Εφτασε από τον παιδονευρολόγο μου να ακούσω "...δεν γνωρίζω κάτι άλλο τόσο εγώ, όσο και οι άλλοι γιατροί στην Ελλάδα, αλλά και αλλού, για το τι προκαλέι στον Δημήτρη την καθυστέρηση της ανάπτυξής του. Ολες τις εξετάσεις τις κάναμε, μερικές απ' αυτές και 2-3 φορές. Συνεχίστε με την εκπαίδευσή του"!!! Σχολίασε τώρα και πες μου καλή μου Γεωργία, τι πρέπει να κάνω εγώ ως μητέρα; Να παραιτηθώ από το ψάξιμο; Να δεχτώ ότι ο Μίμης θα είναι έτσι χωρίς κάποιο λόγο; Θα πρέπει να συεχίσω την συμβατική του εκπαίδευση; Και όλα καλά; Εφησυχασμός, επανάπαυση και ψευδαίσθηση ότι έχω κάνει το καθήκον μου!; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΟΥ. Ειλικρινά πολλές φορές θά θελα να οργανώσουμε, ΕΔΏ ΑΠΟ ΤΟ "Νόηση", ένα σύλλογο ΙΑΤΡΟΠΛΗΚΤΩΝ και ΕΙΔΙΚΩΝΠΛΗΚΤΩΝ και να ορίσουμε ποινές και τιμωρίες! Τι άλλο να πω; Αν είναι ο Δημητράκης να βοηθηθεί έστω κι από την άλλη άκρη της γης, έστω κι από ...εσκιμώο γιατρό σε ..ιγκλού ΘΑ ΠΑΩ και θα προσπαθήσω!! 1.000.000 φορές. Μαγικά ραβδιά και καλές μάγισσες δεν υπάρχουν, Γεωργία μου. Δεν ζω στα σύννεφα. Ομως όπως είπαν και οι Αλεξάνδρα και Δήμητρα δεν πρέπει να παραδίδουμε τα όπλα, ΠΟΤΕ, σ΄όλους τους τομείς. Η μεγαλύτερη αδικία είναι να νοιώθεις ΙΚΑΝΟΣ, ΕΤΟΙΜΟΣ, ΓΕΜΑΤΟΣ ΟΡΕΞΗ και να σου κλείνουν από τους ειδικούς ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ. Με αγάπη, Μαίρη Βελλή
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.