Η Μελίνα μας ξεκίνησε να κάνει σπασμούς

Εικόνα ismini
Πριν από 3,5 χρόνια γεννήθηκε το δεύτερο κοριτσάκι μου η Μελινα. Ή μικρή μου μπήκε από νωρίς στα βάσανα καθώς το 2ο 24ωρο της ζωής της ξεκίνησε να κάνει σπάσμούς, νεογνικούς όπως μας είπαν. Κάπως έτσι ξεκινά και η δική μας ιστορία.
Νέο "βιολόγιο" στο NOESI.gr!
Μετά από μια απίστευτη ταλαιπωρία (στο ιδιωτικό μαιευτήριο όπου ήμουν δεν πίστεψαν ότι ήταν σπασμοί) καταλήξαμε στο Αγία Σόφια όπου της έκαναν εγκεφαλογράφημα και βγήκε παθολογικό. Ηταν και το μόνο που είχαμε καθως όλες οι υπόλοιπες εξετάσεις βγήκαν καθαρές. Η Μελίνα έκανε μαγνητική, εξετάστηκε για μεταβολικά, καρυότυπο και όλα τα γνωστα και ήταν όλα εντάξει. στους 3,5 μήνες ελέχθησαν και οι σπασμοί. Της κάναμε και 2η μαγνητική μετα τον 1ο έτος και ήταν και αυτή καθαρή. Τώρα η Μελίνα είναι 3,5 χρονών, μπουσουλάει, μιλάει, αλλά δεν έχει περπατήσει ακόμα. Η ομιλία είναι κυρίως ηχολαλία αλλά έχει αρχίσει και την κατακτά σιγά σιγά. εννοείται ότι κάνει φυσικοθεραπεία, εργο, λόγο και πηγαίνει στον παιδικό σταθμό της ΕΛΕΠΑΠ. Η διαγνωση είναι το γενικό ψυχοκινητική καθυστέρηση. Ο γιατρός που την παρακολουθεί από τη γέννηση δεν μπορεί να βρει κάτι πιο συγκεκριμένο να μας πει. εννοείται ότι την έχουμε πάει και αλλού χωρίς να μας πουν τίποτα καινούργιο. ελπίζουμε ότι η μικρή μας θα συνεχίσει να είναι το ίδιο γελαστή και χαρούμενη όπως ηταν από τη στιγμή που γεννήθηκε και προσευχόμαστε για το καλύτερο. Κάποιες στιγμές λέω ότι θα ήθελα να μάθω τι ακριβως εχει για να ξέρω τι να περιμένω και άλλες ακολουθώ τη συμβουλή του γιατρού της που μου λέει να μείνω στην καλή εικόνα της μικρής. Αν υπάρχει κάποια παρόμοια περίπτωση θα ήθελα να την μάθω. Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να μην σας κουρασα.

Σχόλια

Σας εύχομαι τα καλύτερα

Εικόνα Τάνια
Η δικιά μας περίπτωση είναι τελείως διαφορετική, παρόλα αυτά εύχομαι να πάει καλά το κοριτσάκι σας με το πολύ όμορφο όνομα. Τάνια
like1

ευχαριστώ

Εικόνα ismini
Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας αλλά είμαστε αισιόδοξοι.
like1

Για την Ισμήνη

Εικόνα Ελένη
Ισμήνη, καλημέρα! Δεν ξέρω τι να σου πω... Η δική μας περίπτωση είναι εντελώς διαφορετική, κι έτσι δεν έχω να σου πω κάτι ουσιαστικό. Μόνο αυτά που ξέριες ήδη, ότι θέλει πολλή δύναμη και υπομονή. Ελπίζω να τα βρείτε και τα δύο και να βοηθήσετε τη Μελίνα σας να πάει καλά. Φιλιά, Ελένη
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.