Το μέλλον των παιδιών μας...

Εικόνα Lenak
Μόλις διάβασα ένα άρθρο που με άφησε κυριολεκτικά άφωνη... Είναι απίστευτα τα όσα συμβαίνουν σε αυτή την χώρα. Λες και όλοι έχουν βαλθεί να κάνουν την ζωή των ήδη καταταλαιπωρημένων γονιών και των παιδιών τους ακόμα πιο δύσκολη. Περιγράφει την περιπέτεια μιας μητέρας στην προσπάθεια να βοηθήσει και να υποστηρίξει όσο πιο καλά γίνεται τον γιο της όσον αφορά το σχολείο. Απίστευτη ταλαιπωρία και για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεται το άθλιο σύστημα που επικρατεί, είτε αφορά την εκπαίδευση είτε τον τομέα της υγείας. Αξιέπαινη η βοήθεια του Συνήγορου του Πολίτη. Χωρίς αυτήν την υποστήριξη η δόλια μάνα ακόμα δεν θα μπορούσε να βρει μια άκρη. Αλλά ακόμα και με την βοήθεια του Συνήγορου του Πολίτη, οι "ειδικοί" φρόντισαν να της δυσκολέψουν την ζωή αρκετές φορές. Ευτυχώς οι κόποι και οι προσπάθειες δεν πήγαν χαμένες. Ας οπλιστούμε με πολλή υπομονή και κουράγιο αγαπητοί φίλοι γονείς....διότι μακρύς είναι ο δρόμος μας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τις μάχες που μας περιμένουν. Η βοήθεια προς τα παιδιά μας θα έρθει μόνο από εμάς. Παραθέτω την διεύθυνση που μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο, που αν και μεγάλο (όσος και ο αγώνας της μάνας) αξίζει να το διαβάσετε. Τίτλος: ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: Συμμετοχή μαθητή με σύνδρομο Asperger σε ενδοσχολικές εξετάσεις και δυνατότητα πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο από το Disabled.gr... Με εκτίμηση Λένα

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.