Μετακόμιση του NOESI.gr σε νέο διακομιστή!

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Λόγω απότομης αύξησης της κίνησης των επισκεπτών του NOESI.gr χρειάζεται να μεταφέρουμε τον ιστοτόπο σε νέο διακομιστή. Έως τώρα το NOESI.gr φιλοξενούνταν δωρεάν από την εταιρεία Navel. Το πρόσθετο κόστος φιλοξενίας στο νέο διακομιστή θα είναι περίπου 30 ευρώ μηνιαίως και θα καλύπτεται από τον εκδότη. Σημαντική σημείωση: Εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξουν διακοπές στη λειτουργία του NOESI.gr. Μπορείτε, βεβαίως, να χρησιμοποιείτε τις σελίδες κανονικά (δημοσιεύσεις, σχόλια, ανάγνωση) στο μεταξύ.
    Τα νέα δεδομένα μετά τη μετακόμιση στο νέο διακομιστή:
  • To NOESI.gr θα τοποθετηθεί αυτόνομα και ξεχωριστά από άλλους ιστοτόπους σε διακομιστή (dedicated server). Πιθανότητα, με πάροχο υπηρεσιών την Iphost.gr
  • Η εμφάνιση των σελίδων θα είναι πιο γρήγορη.
  • Θα μπορούν να υπάρχουν περισσότεροι από έναν διαχειριστές του λειτουργικού συστήματος (CPanel). Μέσω αυτού του συστήματος θα έχουμε στατιστικά στοιχεία για την επισκεψιμότητα των σελίδων, καλύτερη διαχείριση του συστήματος προς αποφυγή "κρασαρισμάτων".
  • Θα είναι δυνατή η υλοποίηση νέων υπηρεσιών που απαιτούν αναβάθμιση ή επέκταση του συστήματος, όπως λ.χ. Chat με πολλά μέλη ταυτόχρονα, φωτογραφικά άλμπουμ των μελών μας.
  • Ο ιστοτόπος θα μπορεί να φιλοξενεί άλλους ιστοτόπους ενδιαφερομένων φορέων ή προσώπων, τύπου www.foreas.noesi.gr ή www.noesi.gr/foreas(όπου "foreas" θα είναι το όνομα του φορέα που θέλει να φιλοξενηθεί από το NOESI.gr). Για φορείς που παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες, σκοπεύουμε να παρέχουμε αυτή τη δυνατότητα δωρεάν, ώστε να μπορούν να ενημερώνουν το κοινό για τη δράση τους.
  • Η λειτουργία του NOESI.gr θα κοστίζει 30 ευρώ μηνιαίως επιπλέον. Το ποσό αυτό θα καλύπτεται από τα προσωπικά έσοδα του εκδότη του NOESI.gr, επομένως συνεχίζει η δωρεάν πρόσβαση σε όλα του NOESI.gr από όλους.
Μετά την αναβάθμιση, όταν το σύστημα έρθει πάλι σε φυσιολογική λειτουργία, θα ξεκινήσουμε την αναβάθμιση των υπηρεσιών και του συστήματος, κάτι που προσδοκούμε ότι θα επιδράσει θετικά στην εμφάνιση των σελίδων και στη λειτουργία του ιστοτόπου.
    Άμεση προτεραιότητα στη λίστα των αναβαθμίσεων έχουν:
  • Φωτογραφικά άλμπουμ για τα μέλη.
  • Chat (ταυτόχρονη επικοινωνία) για πολλά μέλη
  • Ημερολόγιο δρώμενων για γραφική αναπαράσταση όλων των εκδηλώσεων που έχουν καταχωρηθεί στο NOESI.gr.
Βασικός σκοπός μας είναι, το NOESI.gr - παρά τις πολλές λειτουργίες / υπηρεσίες του - να παραμένει ένα εύχρηστο εργαλείο (ειδικώς για τον νέο επισκέπτη) και ένα ευχάριστο περιβάλλον για όσους περνούν πολλές ώρες μαζί μας.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.