Μετωπιαία επιληψία σε 2χρονο...

Εικόνα Panagiota Geo

Εχει κανεις αναλογη εμπειρια??? Παίρναμε Keppra αλλα επανηλθαν οι βραδινες κρισεις .τωρα το γυρναμε σιγα σιγα σε τριλεπταλ.. Ξερετε κατι γι αυτο το φαρμακο????? 

 Κάθε νέο βιολόγιο στο NOESI.gr είναι ένας γονιός που σας χρειάζεται!

Σχόλια

Άλλα μέλη που γράφουν για το Keppra

Εικόνα NOESI.gr

Αγαπητή Παναγιώτα, σας στέλνουμε μερικούς χρήσιμους συνδέσμους.

Στη σελίδα http://www.noesi.gr/topics/keppra τα μέλη μας μιλούν για το Keppra.

Στη σελίδα http://www.noesi.gr/topics/farmakeytiki-paremvasi θα βρείτε και άλλες αναρτήσεις για φαρκακευτική παρέμβαση. Δείτε στο μενού "Πλοήγηση" τη λίστα με τις ενότητες για τα φάρμακα (Depakine, Keppra κ.ά.).

Επίσης, αναβαθμίσαμε τον λογ/σμό σας ώστε να μπορείτε να επικοινωνήσετε με όλα τα μέλη του www.noesi.gr εάν χρειαστεί και ιδιωτικά, για ερωτήσεις και συμβουλές. Σας στείλαμε οδηγίες στο E-mail σας.

Εύχομαι να βρείτε απαντήσεις και να πάνε όλα καλά!

Αγγελος Γ. Κουτουμάνος

like0

Trileptal

Εικόνα Anamela

Το trileptal λειτουργησε εξαιρετικά για το γιο μου. Είναι πολύ καλά ανεκτό και βελτιώνει τη συγκέντρωση σε παιδιά σχολικής ηλικίας.  Δεν κάνει παρενέργειες στη συμπεριφορά (διέγερση, επιθετικότητα κλπ.) Μακάρι να σας ταιριάξει. Μη τρομοκρατείστε, η επιληψία είναι μια σοβαρή κατάσταση, αλλά όχι η συντέλεια του κόσμου. Υπομονή, δύναμη και καλή τύχη στο παιδάκι σας.

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.