Μία οργανωμένη κατάσταση

Εικόνα δημήτριος
Θαυμάζω παιδιά τους οργανωμένους Σύλλογους (Σύλλογος Παραπληγικών, Σύλλογος Τυφλών, κ.α.). Έχουν πετύχει απίστευτα πράγματα, χτυπάνε πόρτες υπουργείων και πετυχαίνουν το καλύτερο για αυτούς και τη ζωή τους. Για τους ΑμεΑ με διανοητική καθυστέρηση κ.τλ. υπάρχει ανάλογος Σύλλογος;

Σχόλια

Aναπηρικό αυτοκίνητο

Εικόνα Gf
Νομίζω ότι μέχρι 1650 κ.ε. είναι ατελώς. Μπορείς να πάρεις μεγαλύτερου κυβισμού αλλά απο τα 1651 κ.ε. και πάνω πληρώνεις το 30% των δασμών. Α, και μάλλον χάνεις και την ετήσια απαλλαγή του σήματος κυκλοφορίας. Δυστυχώς και αυτή η διάταξη του νόμου όπως και πολλά άλλα πράγματα έχουν αφεθεί στην τύχη τους!
like0

Νόμος της τρέλας

Εικόνα δημήτριος
Φίλε μου έφτασαν να μου πουν να πάρω 2 αυτοκίνητα αλλά όχι 1 και καλό. Εγώ και συ μπορούμε νά πάρουμε ένα αυτοκίνητο από 50% οι ΑμεΑ όχι. Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτοί που δεν έχουν πόδια έχουν καλύτερη αντιμετώπιση από κάποιον με διανοητική υστέρηση;;;
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.