Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης

Εικόνα Μαίρη Στεργίου Βελλή
Θετικά: Πολύ καλό τμήμα ορθοπεδικής, άριστος και καλός επιστήμων και άνθρωπος ο διευθυντής του, κ.Δημητριάδης. Αρνητικά: Απαράδεκτο σύστημα κλεισίματος ραντεβού. Μέσος όρος αναμονής για μια εστω απλή πληροφορία περίπου 30 λεπτά στο τηλέφωνο. Καλή συνέχεια... Μαίρη Βελλή

Σχόλια

"Νοησυστάσεις": Το υποσχεθήκαμε

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Θα έρθουν και αυτές με την ώρα τους... Χρειάζονται ακόμη μερικές μέρες δοκιμής για να βγει και αυτο βιβλίο στον "αέρα". Όταν βγει, οι δημοσιεύσεις σας θα μπουν εκεί, όπου πρέπει. - agkou of noesi.gr :)
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.