Οδοντίατρος για παιδιά με αυτισμό στη Θεσσαλονίκη

Εικόνα Panosdoum
Γνωρίζει κάποιος γονιός που έχει παιδί με αυτισμό για οδοντίατρο στη θεσσαλονίκη?

Σχόλια

Στη Θεσ/νίκη υπάρχει ένας εξαιρετικός οδοντίατρος

Εικόνα Maria P.
Αραποστάθης Κων/νος ονομάζεται και κάπου στην Α.Σοφίας έχει το οδοντιατρείο του.Είναι παιδοδοντίατρος και οδοντίατρος ατόμων με ειδικές ανάγκες.Βρες τον και θα με θυμηθείς.Ο άνθρωπος είναι κορυφή.Αν θελεις μπορώ να σου δώσω τηλέφωνο και διευθυνση.
like1

Θα χρειαστεί και σε μένα

Εικόνα markthem
Στείλε μου σε παρακαλώ τα στοιχεία του είτε μέσω του foroum, είτε στο markthem@otenet.gr. Ευχαριστώ
like3

Τα στοιχεία του γιατρού στη Θεσσαλονίκη

Εικόνα Maria P.
Αραποστάθης Κων/νος. Παιδοδοντίατρος. Διδάκτορας Οδοντιατρικού τμήματος ΑΠΘ.Οδοντίατρος μόνο για παιδιά και ειδικούς ασθενείς. Ειδικευμένος στο St Christopher's hospital for children USA. Το τηλέφωνό και η διεύθυνσή του είναι ... Σημ. από το NOESI.gr: Tα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αποκρυφτεί για λόγους δεοντολογίας - μπορείτε να τα ζητήσετε μέσω E-mail μέσω της σελίδας επικοινωνίας με το NOESI.gr. Σας έγραψα ότι ακριβώς γράφει επάνω η κάρτα του. Προσωπικά δε θα τον άλλαζα με κανέναν. Καταπληκτικός άνθρωπος και γιατρός.Νεότατος σε ηλικία,πολύ προσιτός και φιλικός. Φέρθηκε τόσο καλά σε μας και στην κόρη μας που ότι και να πώ θα είναι λίγο.
like0

Χρόνια Πολλά Μαρία

Εικόνα markthem
Έλαβα το τηλ. από τον διαχειριστή του site, Σ' ευχαριστώ.
like0

Χίλια ευχαριστώ για τις ευχές!!!!!

Εικόνα Maria P.
Ευχομαι και ελπίζω να βοήθησα!
like3

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.