Όπως πορευτηκα τοσα χρόνια...

Εικόνα Κικη Ματερη

Όπως πορευτηκα τοσα χρόνια θα πορευτώ. ...Μπορώ αυτοεξυπηρετουμαι και εξυπηρετω και τις ανάγκες της οικογένειας μου. Το Εhlers Danlos Syndrom είναι σαν περαστικός που κάνει αρμένικες βίζιτες νομίζω ξεκουμπιστηκε .Οπότε έρχεται μας αφήνει και κάτι να το θυμόμαστε.Ειναι ή φύση του συνδρόμου τέτοια ... νομίζω ότι είναι ολοφάνερο τ ώρα που ασχοληθηκα λίγο ...Δυσκολία διάγνωσης λόγω του μικρού της ηλικίας...δεν είναι τίποτα,δεν γίνεται τίποτα είπαν στην μητέρα μου όταν ήμουν τεσσάρων χρόνων. Με έλεγχαν για σκολίωση. Ίσως πάθει παθει πάρκινσον νωρίτερα είπε ένας ορθοπεδικός. Καμία διάγνωση.

Σχόλια

Είμαι σαράντα χρονων

Εικόνα Κικη Ματερη

Σαράντα χρόνια έχω σε τούτη την γη ,έχουν δει και έχουν δει τα ματάκια μου. Έχω μία φυσιολογική ανάπτυξη δεξιοτήτων μέσα από επίπονες προσπάθειες . Η απλή χειροτεχνία με ψαλιδακι όταν ήμουν μικρή μου αρεζε αν και ήταν επίπονη.  Στο γυμναστήριο η προπονήτρια είχε εντοπίσει αδυναμία στα άνω άκρα και καθόμουν και μετά την προπόνηση και έκανα έξτρα ασκήσεις. Παρακολουθουσα κανονικά όλες τις προπονήσεις.  Δεν μαρεσει όταν πάω με σύγχυση στο γιατρό και δεν με ρωτάνε για να με βοηθήσουν.Ρωταμε τον ασθενή που πονάει.Και όχι εάν θέλει να του γράψουν μία αξωνική. Μου έγινε αυτή η ερώτηση: θες να σου γράψω μία αξωνική ; Απάντησα όχι. Τι θέλω εγώ; Ένα φορτηγό λεφτά θέλω . Θα μου τα δώσετε;

like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.