Ο Δημητράκης είναι τριών χρονών και δύο μηνών, όλα ξεκίνησαν πέρσι

Εικόνα Παναγιώτης Στεργίου

Καλησπέρα έχω το Δημητράκη που είναι τριών χρόνων και δύο μηνών και όλα ξεκίνησαν πέρυσι όταν πήγαμε με καθορισμένο Ραντεβού στον παιδίατρο μας για να δει το Δημητράκη γιατί ήταν και λίγο άρρωστος. Μας ρώτησε ο γιατρός αν λέει λεξούλες, αν κάνει λεξούλες με άλλες λεξούλες και του είπαμε ότι πέρα από το μαμά και το μπαμπά, πέρα από το χρώμα το μπλε και το κόκκινο το λευκό και το μπλε που το λέει μπλε Okay και το πράσινο που το λέει Πρα, όλα τα ζωάκια τα μιμείται, δεν κάνει κάτι άλλο. Μας προέτρεψε ο γιατρός να πάμε σε μία δική του αναπτυξιολόγο ώστε να πάρουμε μία πρώτη εικόνα για το παιδί.

  Κάθε νέο βιολόγιο στο NOESI.gr είναι ένας γονιός που αναζητά συνοδοιπόρους! Ανοίγοντας μια συζήτηση εδώ, δείχνετε ότι κανείς δεν είναι μόνος, και άλλοι γονείς θα μπορούν να βρουν την ανάρτησή σας πολλά - πολλά χρόνια μετά. Τα βιολόγια του noesi.gr είναι online από το 2006!

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.