Περίμενα κάτι άλλο...

Εικόνα Soula
Ινδιάνοι, έγχρωμοι Άνθρωποι. Λαοί που στην πάροδο των χρόνων βασανίστηκαν, λεηλατήθηκαν από ανθρώπους σαν και μας, Λευκούς. Τι έκαναν;; Τίποτα απλά κάποιοι νόμιζαν ότι ήταν υποδεέστεροι λαοί, ότι ηταν Κατώτεροι. Κι όμως ήταν απλά διαφορετικοί σαν τα παιδιά μας. Οι Αμερικανοί ήταν λαός χωρίς ιστορία, χωρίς τίποτα κι όμως κατάφεραν να καταστρέψουν μια τόσο υπέροχη φυλή, τους Ινδιάνους. Ακριβώς όπως κάποιοι σήμερα προσπαθούν να καταστρέψουν τις προσωπικότητες των παιδιάν μας. Έχω ξαναπεί: ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ είναι τα πάντα, μαύρος, κίτρινος αυτιστικός, με νοητική υστέρηση, με σύνδρομο down, με συνδρομο... Όλοι όμως είμαστε άνθρωποι και πλάσματα ΟΧΙ ενός κατώτερου αλλά του ίδιου Θεού. Σούλα

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.