Πήραμε 80% ποσοστό αναπηρίας

Εικόνα Dimifan Fan

Καλησπέρα,

Πήραμε απο ΚΕΠΑ 67% ποσοστό για αυτισμό και 35% για επιληψία, σύνολο 80%. Γνωρίζετε τι επίδομα θα μας δώσουν

Ευχαριστώ

Σχόλια

Θερμή παράκληση

Εικόνα Dimifan Fan

Καλησπέρα και πάλι,

Δυστυχώς η απορία μου δεν απαντήθηκε! Καταλαβαίνω οτι υπάρχουν πολλές αναφορές για επιδόματα ,ποσοστά και ποσά! Παρόλ'αυτά πρόσφατα μου είπαν οτι το επίδομα ΒΝΚ περίπου 1000ε το δίμηνο χρειάζεται ποσοστό 81% και όχι 80%. Στο ΙΚΑ πεισματικά και αγενέστατα δεν μου απαντήσανε,και στην πρόνοια δεν απαντάει δυστυχώς κανένας(τηλεφωνικά). Επίσης η απόφαση ισχύει μέχρι το 2018, θα μπορούσα να προχωρήσω την διαδικασία για επ'αορίστου-δεδομένου οτι αφορά αυτισμό- όπως βρήκα κάποιες αναφορές οτι έχουμε το δικαίωμα να το κάνουμε? Σας παρακαλώ θα με διευκολύνατε εξαιρετικά να μου απαντήσετε κάτι σχετικά γιατί ότι βρήκα η έψαξα στο δίκτυο η εδώ ήταν ως επι το πλείστον απο το  2013 και αναρωτιέμαι αν έχει κάτι αλλάξει.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

like0

Ισχύει το 1.054 ευρώ από την Πρόνοια για 80% με αυτισμό

Εικόνα Νίκη Χριστοδούλου

Καλημέρα , ισχύει για το επίδομα από την πρόνοια, είναι 1.054 ευρώ το δίμηνο, το παίρνει ο μικρός μου με αυτισμό και 80% αναπηρία. Κάνεις τα χαρτιά σου στην πρόνοια , εκεί θα σου πούνε τι χρειάζεται .

like1

Να σας ρωτήσω ακόμη

Εικόνα Dimifan Fan

Καλημέρα σας,

Ευχαριστώ για την απάντηση, ήθελα να σας ρωτησω 80% έχετε μόνο απο αυτισμό ή το 80% είναι σύνολο και απο κάτι άλλο? Εμείς δηλαδή έχουμε 67% αυτισμό και 35% επιληψία!

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.