Πληροφορίες για μαθήτρια Β' Λυκείου με σύνδρομο West

Εικόνα Sofia Kan

Γεια σας! Είμαι η καθηγήτρια μιας αγαπημένης μαθήτριας με σύνδρομο West. Η μαθήτρια μόλις τελείωσε την Α' Γενικού Λυκείου. Θέλω να επικοινωνήσω με γονείς που έχουν παιδιά με σύνδρομο West, για να πληροφορηθώ για παροχές, εκπαίδευση και την επαγγελματική κατάρτιση της μαθήτριάς μου. 

Η μητέρα του κοριτσιού δεν έχει καμία καθοδήγηση ή πληροφόρηση και είναι απελπισμένη κυρίως για το μέλλον του παιδιού της. Προσπάθησε πολύ, για να πετύχει την προφορική εξέταση της μαθήτριας, αλλά δεν τα κατάφερε. Το σχολείο δηλώνει αναρμόδιο.

Προσφέρθηκα, λοιπόν, εγώ να την βοηθήσω, ψάχνοντας για πληροφορίες και μετά θα αναλάβει η ίδια. Αν μπορείτε να μας δώσετε οποιαδήποτε σχετική πληροφορία ,θα σας χρωστούσα ευγνωμοσύνη. Προς το παρόν σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας. 

Σοφία Κανιάκα
Φιλόλογος

Σχόλια

Είμαστε σε επικοινωνία (νομίζω)

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Καλημέρα, νομίζω ότι είμαστε σε επικοινωνία με την οικογένεια αυτή, αν τα αρχικά της περίπτωσης είναι Χ.Μ. Η συγκεκριμένη μητέρα, επικοινώνησε τον Σεπτέμριο, μας ενημερώσε ότι αναζητά μία επαγγελματική σχολή / επαγγελματική κατάρτιση για την κόρη της στη Θεσ/νίκη.

  • Αν δεν είναι το ίδιο πρόσωπο επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας φέρουμε σε επαφή.
  • Αν πάλι είναι το ίδιο πρόσωπο, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας καθοδηγήσουμε, επίσης, όπως έχουμε καθοδήγηση και την μητέρα αν θέλετε να έχετε μία υποστηρικτική θέση, απέναντι στην αναζήτηση της. Οι επαφές με την ομάδα μας γίνονται με ραντεβού (εναλλακτικά, διαθέσιμος σύνδεσμος για ραντεβού και στη σελίδα www.noesi.gr/contact) και εφόσον επιβεβαιώσουμε την κράτησή σας — την ώρα που σας εξυπηρετεί — μπορείτε να συνδεθείτε με ένα μέλος της ομάδας μας διαδικτυακά ή τηλεφωνικά (πληροφορίες, στην πρόσκληση που λαμβάνετε για το ραντεβού σας μέσω E-mail).
like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.