Πληροφορίες για τα σχολεία Χολαργού

Εικόνα chris69
Έχω ένα αγοράκι με Διάχυτη που (ελπίζω ότι θα) πάει Α' Δημοτικού το Σεπτέμβρη του 2011. Γνωρίζει κανείς ποιο το καταλληλότερο από τα σχολεία του Χολαργού για την περίπτωσή μου; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ όσους θα έχουν τη διάθεση και το χρόνο να μου απαντήσουν. chris69

Σχόλια

Εργάζομαι ως σύνοδος

Εικόνα ανώνυμο
Καλησπέρα.Επειδή εργάζομαι κατά την διάρκεια του σχολικού έτους ως συνοδός σε παιδί με διάχυτη που παρακολουθεί πρόγραμμα δημόσιου κανονικού σχολείου , ξέρω πως η διαδικασία για την εύρεση σχολείου ξεκινάει πρώτα από το να πάρετε γνωμάτευση από τα ΚΕΔΔΥ.Επειδή οι λίστες αναμονής είναι τεράστιες καλό θα ήταν να απευθυνθείτε από τώρα στα ΚΕΔΔΥ(για την περιοχη του Χολαργού θα πρέπει να πάτε στα ΚΕΔΔΥ Νέας Ιωνίας).Αυτοί θα σας προτείνουν το κατάλληλο σχολείο.Αυτό που ξέρω είναι ότι σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως προτείνουν παράλληλη στήριξη.Μπορείτε να ζητήσετε συνοδό από το υπουργείο, όμως συνήθως δεν παρέχεται λόγω πολλών αιτήσεων και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να πάρετε ιδιωτικά συνοδό.Ελπίζω να βοήθησα.
like5

Σαν συνοδός

Εικόνα Λένα Γκαντιά
εννοείται για βοήθεια ή για παράλληλη στήριξη;Ιδιωτικά όταν λέτε;Μπορούμε να το κάνουμε; Ευχαριστώ
like5

Εννοώ για παράλληλη

Εικόνα ανώνυμο
Εννοώ για παράλληλη στήριξη,επειδή είναι λίγο δύσκολο να σας δώσουν ειδικό παιδαγωγό από το υπουργειο , μπορείτε να βρείτε κάποιον ειδικό παιδαγωγό εσείς τον οποίο βέβαια θα πληρώνετε εσείς.Αυτό εννοώ ιδιωτικά. Ο ειδικός παιδαγωγός θα βρίσκετε μέσα στην τάξη με το παιδί σας και θα το βοηθά σε ότι χρειαστεί ενώ θα παρακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα της τάξης. Εγώ δούλεψα την περασμένη χρονιά στο 4ο δημοτικό χολαργού έτσι,δηλαδή πληρωνόμουν από τους γονείς του παιδιού, και το σχολείο ήταν πολύ συνεργάσιμο, και η διευθύντρια και οι δάσκαλοι. Αν πάρετε γνωμάτευση από τα ΚΕΔΔΥ η οποία θα λέει ότι χρείαζεται παράλληλη στήριξη, θα είναι πιο εύκολο για εσάς γιατι θα μπορούν να το δεχτούν σε όποιο σχολείο θέλετε.
like5

Ευχαριστώ

Εικόνα ανώνυμο
Ευχαριστώ για την απάντησή σας. Θα δρομολογήσω τη διαδικασία με το αρμόδιο ΚΕΔΔΥ. chris69
like5

ευχαριστώ

Εικόνα Λένα Γκαντιά
για την απάντηση και ενημέρωση.
like7

συνοδος

Εικόνα zografia
Καλησπέρα ειδα στο μήνυμα σας ότι είστε προς αναζήτηση συνοδού για παράλληλη στήριξη για το παιδί σας κ θα ήθελα να σας ρωτήσω σε ποια περιοχή κατοικείτε...
like6

Κοίταξε το 5ο Δημοτικό

Εικόνα ανώνυμο
Κοίταξε το 5ο Δημοτικό Χολαργού
like6

Ευχαριστώ πολύ!

Εικόνα ανώνυμο
Ευχαριστώ πολύ!
like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.