Ποιανου ειναι βρε γυναικα το παιδι;

Εικόνα κατριν
-Δικο μου ειναι καλε μου ανθρωπε! -Μα δεν εχετε το ιδιο επωνυμο....στα διαβατηρια! -ναι φυσικα και δεν εχουμε το ιδιο επωνυμο αφου στην Ελλαδα τα παιδια συνηθως παιρνουν το επωνυμο του πατερα τους. -και εσεις γιατι δεν εχετε το επωνυμο του συζυγου σας; -γιατι καταργηθηκε βασει της ισοτητας των δυο φιλων. -και πως μπορειτε να μας αποδειξετε οτι ειναι κορη σας; -εχουμε την ιδια ελια ψηλα στο δεξι μπουτι!! Αυτα τραβηξα επι 1 ωρα και κατι απο τους φιλους μας τους αγγλους ουσιαστικα κρατουμενη στο heathrow ως υποπτη απαγωγης της κορης μου οταν προσηλθα στο check in επειδη ειχα την ατυχια να ταξιδεψω χωρις τον αντρα μου. Τι να τους δειχνω τα medical reports απο το great ormond,το βιβλιαριο υγειας της μικρης με το ονομα μου που πιστοποιουσε οτι ειμαι η μητερα της.Τιποτε ανενδοτοι..Περασαν 10 φορες τη φωτο της μικρης απο το Scanner για το data missing children. Τελικα με αφησαν αφου με φακελωσαν κανονικοτατα!!! Παντως γυρισα με γλυκοπικρα συναισθηματα. Ο γιατρος που εξετασε τη μικρη ειπε οτι ναι μεν τα οπτικα της νευρα ειναι ακεραια ομως υπαρχει βλαβη στο βοθρειο της ωχρας κηλιδας που εμποδιζει καπως την μεταφορα της εικονας στον εγκεφαλο. Καθως επισης οτι ο νυσταγμος δεν σχετιζεται με τον συγκεκριμενο τυπο καταρρακτη που φερει η Ευα και χριζει νεα διερευνηση ως υποψια συνδρομου. Αυτα! Και επανεξεταση σε ενα εξαμηνο αφου θα εχω και τα αποτελεσματα του νεου γενετικου ελεγχου. Σας καληνυχτω φιλοι μου....

Σχόλια

Κατριν

Εικόνα Λένα Γκαντιά
μου,πω-πω τι περασάτε!τέλος καλό,όλα καλά!πολλά -πολλά φιλιά στην Ευούλα, Λένα
like2

katrin

Εικόνα Ιωάννα
τουλαχιστον εχεις μια πιο ολοκληρωμενη αποψη...ολα θα μπουν στο δρομο τους τωρα...μην αγχωνεσαι..η μικρη καταλαβαινει τα παντα...ξερω ειναι δυσκολο αυτο που σου λεω αλλα προσπαθησε...να ξερεις την επομενη φορα να ζητησεις πριν πας αγγλια να σου στειλει το Ormond ενα γραμμα -προσκληση που θα αναφερει οτι η κορη σου και εσυ θα ειστε την συγκεκριμενη μερα και ωρα σε ραντεβου με συγκεκριμενο γιατρο στο συγκεκριμενο νοσοκομειο να το εχεις μαζι σου στο chek in. τις γλυκυτερες ευχες μου... dany d
like1

ευχαριστω κοριτσια

Εικόνα κατριν
για τα καλα σας λογια! Πηγα στο αστυνομικο τμημα της περιοχης μου και μου συνεστησαν να μεταφρασω ενα πιστοποιητικο γεννησης της Έυας και να το επικυρωσω στην βρετανικη πρεσβεια στο νομικο τους τμημα. Φιλια πολλα..
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.