Πώς μπορούν τα παιδιά με Asperger να γνωριστούν με παιδιά; (Asperger και Γυμνάσιο)

Εικόνα Χρύσπα Μπεθμαχρη

Πώς μπορούν τα παιδιά με Asperger να γνωριστούν με παιδιά της ηλικίας τους με τα ανάλογα προβλήματα; Τι θα αντιμετωπίσουν τα παιδιά  πηγαίνοντας πρώτη φορά Γυμνάσιο; Τα δίδυμα μου είναι 12 χρονών αγόρι-κορίτσι. Δεν ξέρουν κάτι για το Asperger και το πρόβλημα είναι ότι δεν τα πάνε καθόλου καλά μεταξύ τους, ζηλεύουν πάρα πολύ ο ένας τον άλλον και δεν έχουν κανέναν φίλο απο το δημοτικό. Τρέμω και μόνο στην ιδέα. Έχει κανείς αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο; Περιμένω νέα.

Σχόλια

Για να γνωριστούν παιδιά Asperger με όμοια παιδιά!

Εικόνα Μαρία Σιώζιου

Στο καφέ Μύρτιλλο (θα έλεγα)

Είναι ένας θαυμάσιος χώρος όχι μόνο για παιδιά Asperger αλλά και για τους συνοδούς τους!!

like0

Γνωριμίες παιδιών με Asperger

Εικόνα Χρύσπα Μπεθμαχρη

Πού είναι το καφέ ΜΥΡΤΙΛΛΟ και πώς είναι ο χώρος για να γνωριστούν παιδιά και γονείς μεταξύ τους; Είναι χώρος συνάντησης μόνο για Asperger ή μπορεί να πάει ο οποιαδήποτε; Περιμένω με ανυπομονησία.

like0

Περισσότερα για το "Μύρτιλλο"

Εικόνα Μαρία Σιώζιου

Αν κάνετε κλικ στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Μύρτιλλου (https://www.pronoise.org/profile/myrtilo) θα βρείτε εικόνες του χώρου, τηλέφωνο, διεύθυνση και άλλες πληροφορίες. Ό,τι άλλο χρειαστείτε, στη διάθεσή σας.

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.